Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

EIGHTIES-ICOON RICK ASTLEY OP 21 SEPTEMBER IN ANCIENNE BELGIQUE

Op 21 september 2018 komt Rick Astley in de Brusselse Ancienne Belgique bewijzen dat hij ons nog steeds niet opgegeven heeft. Na een sabbatical van (iets meer dan) tien jaar treedt Astley sinds enkele jaren terug als 'recording artistí op de voorgrond.
In de UK was '50í (zijn achtste plaat) meteen goed voor de eerste plaats in de albumlijst. Een eer die Rick ook in 1987 te beurt viel toen hij met 'Whenever You Need Somebodyí debuteerde. Ondertussen verkocht Astley meer dan 40 miljoen platen en heeft hij heel wat hits gescoord. Zo is hij de eerste mannelijke artiest van wie de eerste 8 singles een plaats veroverden in de UK top tien.
Zijn meest tot de verbeelding sprekende single is 'Never Gonna Give You Upí, waarmee hij op 21-jarige leeftijd begon. De single werd nummer 1 in 16 landen, stond in oktober/november 1987 een maand lang bovenaan de Ultratop en ging twee decennia later als 'rickrollingí een nieuw leven leiden op het internet. Het leverde hem een legioen nieuwe fans op die de laatste jaren voor volle zalen zorgden in onder andere ArgentiniŽ, Japan, AustraliŽ en de UK.
Op 21 september zullen de Belgische fans zich kunnen laven aan soulvolle liveversies van de hits (keuze uit 'Hold Me In Your Armsí, 'She Wants To Dance With Meí, 'Take Me To Your Heartí, 'The Ones You Loveí, 'Cry For Helpí, 'Hopelesslyí en uiteraard 'Never Gonna Give You Upí), nummers uit zijn nieuwe plaat, 'Beautiful Lifeí, die op 20 juli dit jaar verschijnt, en een handvol verrassende covers. Verschiet niet als ook AC/DC en The Temptations de revue passeren.
De voorverkoop van dit concert start op vrijdag 8 juni om 9u via greenhousetalent.be. Mis het eighties-feest van 2018 niet!

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.