Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

INTERPOL 28 NOVEMBER IN VORST NATIONAAL, BRUSSEL

Interpol treedt opnieuw op de voorgrond, met een zesde album dat in augustus moet uitkomen. De graaggeziene gasten op de grootste podia over de hele wereld bevestigen voor dit najaar een nieuwe afspraak met hun Belgische fans. Interpol staat op 28 november op de planken in Vorst Nationaal!

De New Yorkse band met de karakteristiek donkere en krachtige stijl charmeert het grote publiek en de critici al sinds hun eerste lp ĎTurn On The Bright Lightsí uitkwam in 2002. Het schitterende ĎAnticsí volgt in 2004 met bijtende tracks als 'Slow Hands' en 'Evil'. Nog eens drie jaar later is er ĎOur Love To Admireí (2007), dat een mooie 3de plaats haalde in de Ultratop-albumlijst en classics bevat als 'The Heinrich Maneuver'. In 2010 brengen ze nog een zelfgetiteld album uit, en in 2014 verschijnt ĎEl Pintorí, dat de Amerikaanse band in ons land voorstelde met een meesterlijk concert in Vorst Nationaal.

Vandaag kondigt de groep aan dat hun nieuwe album ĎMarauderí eraan komt, en dat doen ze met een gloednieuwe single! 'The Rover' is een evenwichtig nummer dat de typische scherpe gitaarlijnen perfect combineert met de al even typische bezwerende stem van Paul Banks. Geen twijfel mogelijk: dit is een trio op het toppunt van zijn kunnen, dat we dit najaar graag aan het werk zien op de Europese podia. Interpol speelt op woensdag 28 november in Vorst Nationaal.


BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.