Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

POST MALONE 11 MAART IN SPORTPALEIS, ANTWERPEN

Post Malone zet zijn koers naar werelddominantie ongestoord verder, terwijl hij onderweg het ene record na het andere genadeloos verpulvert. Dat doet hij o.a. met zijn tweede langspeler Ďbeerbongs & bentleysí, nummer 1 in de Ultratop 200 begin mei, die hem in 2019 naar Europa brengt voor een uitgebreide tournee. De tour wordt op valentijnsdag afgetrapt in Dublin en houdt op 11 maart halt in het Sportpaleis.

De Amerikaanse superster mixt genres door mekaar tot een geheel eigen sound die tegelijk verslavend en inspirerend is. Debuutplaat ĎStoneyí (2016) was meteen goed voor een plaatsje in de top 10 van de Billboard 200, maar de ťchte wereldfaam vergaarde hij met opvolger Ďbeerbongs & bentleysí, die superhits voortbracht als 'Rockstar' (featuring 21 Savage), 'Psycho' (featuring Ty Dolla $ign) en 'Better Now', alle drie maandenlang genoteerd in de Ultratop 50. Naast deze singles was Post ook een hele zomer lang alomtegenwoordig met het superaanstekelijke 'Jackie Chan', een straffe samenwerking met TiŽsto & Dzeko.

Nadat hij dit jaar de affiche van Rock Werchter sierde, plant Post Malone volgend jaar een groots indoorconcert in ons land. Afspraak op 11 maart in het Antwerps Sportpaleis. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 12 oktober om 9u.

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.