Login
België (Vlaanderen)

< popnieuws

ANGÈLE IN NOVEMBER 2019 IN DE LOTTO ARENA EN PALEIS 12

Wat een jaar voor Angèle! Ze bracht haar debuutplaat ‘Brol’ uit. Ze was de grote winnaar van de 8e editie van de Red Bull Elektropedia Awards met prijzen voor ‘Artist of the Year’, ‘Best Song’ en ‘Breakthrough Artist/DJ/Producer’. Ze is genomineerd in wel zeven categorieën voor de MIA’s die uitgereikt worden op 7 februari, waaronder "Album", "Doorbraak", "Pop" en "Solo Vrouw".

Na tal van opgemerkte passages op de zomerfestivals, een uitverkochte clubtour doorheen België afgelopen maand (Vooruit Gent, 2x AB Brussel, Manège Fonck Luik, en Trix Antwerpen), gaat het succesverhaal verder. Een uitverkochte Vorst Nationaal in mei volgend jaar, en Frankrijk dat volledig plat gaat voor de Belgische schone met nu al 7 data in Parijs op haar palmares, waaronder 4x Le Zénith. Tijd voor alweer een grote stap vooruit voor Angèle. Op zondag 10 november 2019 concerteert ze in de Lotto Arena in Antwerpen en op dinsdag 19 november in Paleis 12 in Brussel. Een prachtig Belgisch verhaal om trots op te zijn! De ticketverkoop voor de shows in Lotto Arena en Paleis 12 start op maandag 3 december om 10u.

Na Stromae en Tamino, heeft België een nieuw wonderkind: Angèle, wiens volledige naam Angèle Van Laeken is. Ze is zonder twijfel hét popfenomeen van het jaar. Het internet lanceert met regelmaat Instagramwaardig hippe artiesten, maar Angèle is uniek en here to stay. Een product van haar tijd dat de muzikale, mode-, sociale en etnische scheidingslijnen overstijgt. Ze is het gezicht van Brussel als centrum van de urban popmuziek in Europa. Ongeremd, vrij, niet gebonden aan een identiteit, klasse, buurt of huidskleur. Angèle belichaamt perfect haar generatie waarbij grenzen tussen muziekgenres niet meer dan een verre herinnering zijn. Haar debuutplaat ‘Brol’ dient zich op als de lekkerste smoothie van het jaar. Een grote dosis pop, beetje rap, beetje electro beats, samen in de blender. Goed voor een #1-plaats in de Ultratop 200 albums in Wallonië, en een #2 plek in de Vlaamse tegenhanger.

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.