Login
België (Vlaanderen)

< popnieuws

ANDERSON .PAAK 10 MAART IN LOTTO ARENA, ANTWERPEN

Anderson .Paak heeft naar aanleiding van zijn onlangs verschenen nieuwe plaat ‘Oxnard’ een wereldtournee aangekondigd. De Andy’s Beach Club World Tour wordt op 11 februari afgetrapt in San Francisco en doet 25 steden in de Verenigde Staten en Europa aan. Er staat ook een Belgische stop gepland. Na twee compleet uitverkochte AB's in 2017 en een top performance op afgelopen editie van Rock Werchter, komt Anderson .Paak op zondag 10 maart naar de Antwerpse Lotto Arena. De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 7 december om 10u.

‘Oxnard’ is .Paak’s derde langspeler en eerste release op Dr. Dre’s Aftermath Entertainment. Het album kwam in Amerika binnen op nummer één in de Billboard US Independent Album chart, en kon ook daarbuiten meteen op groot enthousiasme rekenen. De fenomenale plaat is door niemand minder dan Dr. Dre zelf geproducet en bevat samenwerkingen met de grootste artiesten uit de rapwereld als Kendrick Lamar, Snoop Dogg, J. Cole, Q-Tip en Pusha T. Anderson heeft met ‘Oxnard’ zijn sound geperfectioneerd, en laat een veelheid aan muzikale stijlen – r&b, hip-hip, soul en dance - wonderlijk in mekaar lopen. Afgelopen weekend bracht hij debuutsingle uit het album 'Tints', zijn grootste Ultratop-hit tot nu toe, live op het legendarische podium van Saturday Night Live. Het nummer is een featuring met Kendrick Lamar en ook bij ons een grote hit in wording. Anderson .Paak’s derde plaat is genoemd naar zijn geboortestad en om de release ervan te vieren mochten alle inwoners van Oxnard de dag nadien een groot feest, inclusief .Paak optreden, bijwonen.

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.