Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

TRIXIE WHITLEY OP 28 MEI IN ANCIENNE BELGIQUE, BRUSSEL


Na haar meesterlijke albums ĎFourth Cornerí en ĎPorta Bohemicaí, allebei top 3 in de Ultratop 200 met zelfs een nummer 1-notering voor die laatste, onthult Trixie Whitley nu 'Touch', het tweede nummer uit haar derde plaat ĎLacunaí, die eind maart in de rekken ligt. Het nieuwe album werd geschreven en opgenomen in Brooklyn onder toezicht van producer Little Shalimar (Run The Jewels), en is een fascinerende mix van analoge elektronica, hypnotische ritmes en de indrukwekkende vocals van het Amerikaans-Belgische rastalent. Het staat vast: Trixie Whitley is helemaal terug! Op dinsdag 28 mei staat ze op de planken in de Ancienne Belgique! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 14 januari om 10u.

Trixie kreeg de muziek thuis met de paplepel ingegeven. Muziek zit in elke vezel van haar lijf en van jongs af aan experimenteerde ze onder meer op drums, op de gitaar, als danseres, achter de dj-booth en als zangeres. In 2013 kwam haar debuut ĎFourth Cornerí uit. Een heerlijke mix van jazz, soul, blues, rock en pop. Eind 2015 leverde ze met ĎPorta Bohemicaí een al even geslaagde opvolger af, gedragen door wondermooie single 'Soft Spoken Words', haar hoogste Ultratop 50-notering tot nu toe. En nu is het dus uitkijken naar een derde langspeler, waarvan 'Heartbeat' en 'Touch' al heerlijke voorsmaakjes zijn.

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.