Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

ALEC BENJAMIN DINSDAG 12 NOVEMBER IN LA MADELEINE, BRUSSEL

Alec Benjamin, uit Phoenix, Arizona, is goed op weg om hťt nieuwste internationale popfenomeen te worden. De nog niet eens 25-jarige betovert zijn generatiegenoten met fijnbesnaarde teksten en meeslepend zachte melodieŽn. Tijdens zijn Europese najaarstournee houdt hij halt in ons land, voor een concert op 12 november in La Madeleine! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 17 mei om 10u.

Songschrijver, composer, zangerÖ Alec is een polyvalente en hypergevoelige artiest. Met een ontwapenend gemak snijdt hij themaís aan waar de jeugd van wakker ligt, zoals op zijn album ĎI Built A Friendí (2017). Als kind van zijn tijd, en met nu al een mooie reeks hits op zijn actief, is Alec voorbestemd om de wereld te veroveren. Nummers als 'The Boy In The Bubble', 'If We Have Each Other', 'Let Me Down Slowly' (een top 5-hit in de Ultratop) en recent ook 'If I Killed Someone For You' laten niemand onberoerd. En de jonge Amerikaan heeft binnenkort nog meer verrassingen voor ons in pettoÖ Afspraak op 12 november in La Madeleine!

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.