Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

THE CHAINSMOKERS 22 OKTOBER 2020 IN VORST NATIONAAL, BRUSSEL


Het New Yorkse duo is zonder twijfel een van de grootste hitmachines van de laatste jaren. Vandaag laten Andrew Taggart en Alex Pall hun nieuwe single 'Push My Luck' op de wereld los en kondigen ze een nieuwe tournee aan met wat een fantastisch concert belooft te worden in Brussel! The Chainsmokers live staat garant voor een explosieve show die een steeds groeiend leger fans samenbrengt en verenigt. Komt dat zien op 22 oktober 2020 in Vorst Nationaal!


Ze schuimen de allergrootste zalen en festivals ter wereld af. Ze werken samen met de meest trendy artiesten. Ze verzamelen prestigieuze awards en miljoenen streams & views. De twee maken van hun indie, popmuziek, EDM en hiphop-mix hun handelsmerk. Hun nummers zijn tegelijk coherent, dansbaar en hypnotiserend. Of het nu om de originele versies of remixes van hun feelgoodnummers gaat, het duo schiet met elke nieuwe single raak in de hitlijsten. 'Closer' (in de herfst van 2016 hun eerste Ultratop-nummer 1), 'Paris', 'Don't Let Me Down' en natuurlijk 'Something Just Like This' feat. Coldplay, in de lente van 2017 hun tweede nummer 1 in de Ultratop 50, behoren tot hun grootste successen. In afwachting van de release van hun volgende album ĎWorld War Joyí houdt het duo de verwachtingen hoog met de recente releases van enkele krachtige bommetjes als 'Call You Mine' feat. Bebe Rexha, 'Who Do You Love' feat. 5SOS, 'Kills You Slowly', 'Do You Mean' feat. Ty Dolla $ign en BŁlow, en tot slot 'Takeaway' feat. Lennon Stella, al wekenlang genoteerd in de Ultratop 50!


BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.