Login
België (Vlaanderen)

ARBEID ADELT!

1 Fan
Toon fans

Word fan


DISCOGRAFIE ARBEID ADELT!

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ik sta scherpWereldrekord1981
De dag dat het zonlicht niet meer scheenParsley1982
De man die alles noteertParlophone1983
Het meisje van mijn hartParlophone1983
Lekker westersParlophone1983
Geen ekskuzes meerParlophone1984
DécoiféeParlophone1985
Witte komhieParlophone1985
SpannendVirgin1990
Nergens heenVirgin1991
Johnniie SexpistoolVirgin1992
50000 Hi-HatsExcelsior / V207/09/2015
SarmakarmaExcelsior / V226/10/2015
ApparaatExcelsior / V211/01/2016
PopcornmarioExcelsior / V218/07/2016
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Jonge heldenParlophone1983
Le chagrin en quatre-vingtsParlophone1983
Des duivels oorkussenVirgin1991
Noblësse ObligeVirgin1994
SlikExcelsior / V230/10/2015
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Live@AB2011AB22/04/2011
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Bijna heeft nog nooit een haas geschoten...Ariola1993
EssentialEMI06/02/2006
Best Of - 3CDWarner10/10/2014
 
Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Jonge Helden + Le chagrin en quatre-vingtsEMI18/10/2004
 

Arbeid Adelt! IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Stroom08/06/1985401
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of - 3CD18/10/2014357
Slik07/11/20151913

Nummers van Arbeid Adelt!

Sorteren per: Titel | Jaar
50000 Hi-Hats
65+
Aardbeien?!
Apparaat
Asta-Astra
Bébé
Bedankt & totziens
Bij elkaar
Cadeautje
Capita Selecta
Comme tous les garçons
Congostroom
Craven Love God
De dag 2014
De dag dat het zonlicht niet meer scheen
De kakofonie
De man die alles noteert
Death Disco
Décoifée
Dies irae
Donker van de nacht
Een kort bericht
Één minuut in één uur (Eerste Klas / Juicy / Zas X)
Eerste klas
Electro
Geen ekskuzes meer
God Luc
Grijp me nu
Help (me ik stik)
Het amusementsbedrijf
Het meisje van mijn hart
Hond
Ik sta scherp
In deze stad
In het gemeentehuis
Johnniie Sexpistool
Johnny Sexpistol
Joke
Jonge helden
Juicy
La casse - Some Day
Le chagrin
Le robinet d'amour
Lekker westers
Mediterranee
Melancholie
Met Kuifje in de satelliet
Navardauskas
Nergens heen
Niemandsland
Pivée investigation
Plus d'excuses
Popcornmario
Pouêt
Pro vita
Probably Nothing
Reviens à la maison
Roodborstje
Sarmakarma
Schuld? Mij treft geen!
Shuld? Mij treft geen
Sky
Spannend
Spreek spreek nu
Stemmen
Steppin' Stone
Stroom
Succes
Systeem
Tante
Te pletter te Tienen
Tout s'arrange
Vader
Witte komhie
Zas X

Albums van Arbeid Adelt!

Best Of - 3CD
Bijna heeft nog nooit een haas geschoten...
Des duivels oorkussen
Essential
Jonge helden
Jonge Helden + Le chagrin en quatre-vingts
Le chagrin en quatre-vingts
Live@AB2011
Noblësse Oblige
Slik

De best beoordeelde nummers van Arbeid Adelt!

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Death Disco63.67
De dag dat het zonlicht niet meer scheen53.6

De bekendste platen van Arbeid Adelt!

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Death Disco63.67
De dag dat het zonlicht niet meer scheen53.6

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.