Login
België (Vlaanderen)

AXELLE RED

2 Fans
Toon fans

Word fan

Geburtstag
Fabienne Demal  15.02.1968

Links
Officiële site  http://www.axelle-red.com


DISCOGRAFIE AXELLE RED

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Little Girls (Fabby)F.D.D.1983
Kennedy Boulevard (Axelle)RCA1990
Aretha et moi (Axelle)RCA1991
Elle danse seuleVirgin1992
Rien que d'y penserVirgin14/02/1997
La cour des grands (Youssou N'Dour & Axelle Red)Columbia / Work1998
Bimbo à moiVirgin2000
Manhattan-Kaboul (Renaud & Axelle Red)Virgin22/07/2002
Je me fâcheVirgin18/10/2002
ToujoursVirgin10/11/2003
GloriaVirgin12/04/2004
J'ai fait un rêve / I Had A Dream (Axelle Red feat. Daan)Virgin24/06/2005
Over 't water (Fixkes + Axelle Red)Excelsior / Virgin07/12/2007
Livin' In A SuitcaseTracks12/01/2009
It All Comes Back To YouTracks04/05/2009
Song Called ChipTracks21/09/2009
La claqueNaïve07/02/2011
Un cœur comme le mienNaïve30/05/2011
PrésidenteMusic and Roses24/10/2011
Rouge ardentNaïve07/01/2013
Quelque part ailleursNaïve29/04/2013
Amour profondNaïve12/08/2013
Sur la route sabléeNaïve18/11/2013
De mieux en mieuxNaïve17/03/2014
Venez vers moi [2015]Warner14/09/2015
Le monde tourne mal [2015]Warner07/12/2015
Il y en aWarner28/03/2016
Who's Gonna Help You?Tracks27/10/2017
Excusez-moiTracks09/02/2018
Signe ton nomTracks20/04/2018
This Girl's Gonna Kill MeTracks22/06/2018
Quand le jour se lèveTracks19/10/2018
D'autres que nous (Ycare & Axelle Red)Tracks11/01/2019
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Sans plus attendreVirgin01/10/1993
À tâtonsVirgin21/10/1996
Con solo pensarloVirgin05/06/1998
Toujours moiVirgin22/03/1999
Face A / Face BVirgin15/11/2002
Jardin secretVirgin08/09/2006
Sisters & EmpathyTracks16/01/2009
Un coeur comme le mienNaïve01/04/2011
Rouge ardentNaïve15/02/2013
ExilTracks16/03/2018
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
AliveVirgin17/11/2000
 
Discografie Albums - Unplugged

TitelLabelRelease
The Songs (Acoustic)Warner30/10/2015
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
French SoulVirgin25/10/2004
 
Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Long BoxVirgin08/12/2003
 
Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
French SoulEMI08/11/2004
 

Axelle Red IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Girls (Fabby)04/06/1983354
Kennedy Boulevard (Axelle)23/02/1991515
Aretha et moi (Axelle)03/08/1991343
Elle danse seule16/01/19931111
Sensualité02/10/1993619
Je t'attends21/05/19942210
Le monde tourne mal19/11/1994286
À tâtons05/10/1996354
Rien que d'y penser01/03/1997Tip: 8 
Ma prière26/07/1997Tip: 5 
Mon café01/11/1997Tip: 8 
Déjame ser mujer / Rester femme23/05/19982212
La cour des grands (Youssou N'Dour & Axelle Red)20/06/1998Tip: 14 
Con amor o no19/09/1998Tip: 17 
Ce matin08/05/1999Tip: 13 
Parce que c'est toi29/01/2000916
Bimbo à moi24/06/2000Tip: 9 
J'ai jamais dit (je serais ton amie)16/12/2000Tip: 6 
Manhattan-Kaboul (Renaud & Axelle Red)05/10/2002346
Je me fâche26/10/2002Tip: 3 
Venez vers moi22/03/2003Tip: 11 
Toujours15/11/2003Tip: 9 
Gloria24/04/2004Tip: 10 
Je pense à toi06/11/2004Tip: 4 
J'ai fait un rêve / I Had A Dream (Axelle Red feat. Daan)09/07/20053213
Temps pour nous14/10/20061117
Si tu savais (Janelle)16/12/2006Tip: 11 
Naïve05/05/20071820
Over 't water (Fixkes + Axelle Red)22/12/200747
La claque12/03/2011Tip: 4 
Un cœur comme le mien09/07/2011Tip: 35 
Présidente12/11/2011Tip: 27 
Rouge ardent02/02/2013818
Quelque part ailleurs11/05/2013Tip: 3 
Amour profond24/08/2013Tip: 4 
Sur la route sablée07/12/2013Tip: 13 
De mieux en mieux29/03/2014Tip: 32 
Venez vers moi [2015]19/09/2015Tip: 43 
Le monde tourne mal [2015]26/12/2015Tip: 37 
Il y en a09/04/2016Tip 
Who's Gonna Help You?09/12/2017384
Excusez-moi17/02/2018Tip: 4 
Signe ton nom12/05/2018Tip: 28 
This Girl's Gonna Kill Me07/07/2018Tip 
Quand le jour se lève27/10/2018Tip: 5 
D'autres que nous (Ycare & Axelle Red)16/02/2019Tip: 22 
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Sans plus attendre01/04/19951646
À tâtons02/11/1996351
Con solo pensarlo13/06/1998135
Toujours moi03/04/1999641
Alive02/12/20002514
Face A / Face B30/11/2002422
Long Box27/12/2003379
French Soul30/10/20041030
Jardin secret07/10/2006161
Sisters & Empathy24/01/2009322
Un cœur comme le mien16/04/2011426
Rouge ardent02/03/2013171
The Songs (Acoustic)07/11/2015724
Exil24/03/2018421

Nummers van Axelle Red

Sorteren per: Titel | Jaar
À 82 ans
A Man So Respected
À quoi ça sert
À tâtons
A tientas
Amants de minuit (Axelle Red feat. Lewis Taylor)
Amour profond
Amoureuse ou pas
Amsterdam
Aphrodisiaque
Aretha et moi (Axelle)
Aux enfants de la chance
Beautiful Thoughts
Bimbo à moi
Bimbo del sol
Blanche neige
Bon anniversaire
BWU (Had To)
Ce cœur en or
Ce dont le monde a besoin
Ce matin
C'est ainsi
C'est une ville
C'était
Changer ma vie
Con amor o no
Con solo pensarlo
Dans les bras des hommes
D'autres que nous (Ycare & Axelle Red)
De mieux en mieux
De quoi a besoin l'amour? (Zita Swoon with Axelle Red)
Déjame ser mujer
Disco grenouille
Do You Mind If I Play (Youssou N'Dour & Axelle Red)
Don't Want To Know
El mundo gira mal
Elle adore le noir (Axelle Red avec Arno)
Elle danse seule
Elle est tout pour lui
Empathy
En dessous de zéro
Entre nous
Era
Excusez-moi
Faire des mamours
Falling (Praga Khan feat. Axelle Red)
Femme au volant
Friends
Fruit défendu
Gigantesquement belle
Gloria
Gotta Serve Somebody
Grootvader geplant
Higher Level
I Had A Dream (Axelle Red feat. Daan)
Il y en a
It All Comes Back To You
J'ai fait un rêve
J'ai jamais dit (je serais ton amie)
Jardin secret
Je me fâche
Je me suis souvent demandé (Bobbejaan & Axelle Red)
Je pense à toi
Je serai grand
Je t'attends
Je te l'avais dit
Jure!
Jusqu'au bout
Just The 2 Of Us
Kennedy Boulevard (Axelle)
La claque
La cour des grands (Youssou N'Dour & Axelle Red)
La liberté c'est quoi
La maison désertée
La réponse
L'amour, la mer et la mort
Le grand départ
Le grand retour
Le monde tourne mal
Le monde tourne mal [2015]
Le mur
Le plus beau reste à venir
Lean On Me (Axelle Red avec Stephan Eicher)
Légère
Les voisins
L'escalier sans fin
Little Girls (Fabby)
Livin' In A Suitcase
Ma prière
Manhattan-Kaboul (Renaud & Axelle Red)
Marquees (Axelle Red avex Isaac Hayes)
Melocoton
Mi café
Mi oración
Mille regrets
Mon café
Mon Dieu
Mon futur proche
Mont des regrets
Mum Tell Your Son (Daughter)
Naïve
No Right To Love
No sufras por mí
Noël à Paris (Axelle Red avec Charles Aznavour)
Ode To Billy Joe (Axelle Red avec Francis Cabrel)
Over 't water (Fixkes + Axelle Red)
Papa dit
Papillon
Paradis
Parce que c'est toi
Pars
Pas compliquer
Pas maintenant
Pas si naïf
People Get Ready
Perles de pluie
Points Of View
Présence
Présidente
Quand le jour se lève
Quelque part ailleurs
Qui connaît la route
Quitter tôt
Rester femme
Rien que d'y penser
Romantique à mort
Rouge ardent
Roule (Axelle)
Sensualidad
Sensualité
She's Defective
Si tu savais (Janelle)
Signe ton nom
Sirve de qué
Sister
Sold To The Man In Gold
Son Of A Preacher Man (Sylvie Vartan avec Axelle Red)
Song Called Chip
Stay Or Not
Sur la route sablée
Suspicious Minds
Tan infantil
Te esperé
Temps pour nous
T'en fais pas pour moi
T'es má maman
This Girl's Gonna Kill Me
Toujours
Toujours moi
Un ami
Un cœur comme le mien
Un été pour rien
Un homme ou une femme
Une maison dans le secret
Utopie
Vendredi soir
Venez vers moi
Venez vers moi [2015]
Voilà tout ce qu'on peut faire
Vole
Who's Gonna Help You?
Wij zullen doorgaan (Axelle Red avec Ramses Shaffy)

Albums van Axelle Red

À tâtons
Alive
Con solo pensarlo
Exil
Face A / Face B
French Soul
Jardin secret
Long Box
Rouge ardent
Sans plus attendre
Sisters & Empathy
The Songs (Acoustic)
Toujours moi
Un cœur comme le mien

DVDs van Axelle Red

French Soul

De best beoordeelde nummers van Axelle Red

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Quelque part ailleurs95
Manhattan-Kaboul (Renaud & Axelle Red)294.9
Sensualité284.86
La cour des grands (Youssou N'Dour & Axelle Red)54.8
À quoi ça sert94.78
Kennedy Boulevard (Axelle)94.78
Who's Gonna Help You?64.67
Sur la route sablée64.67
Elle danse seule94.56
Bimbo à moi64.5

De bekendste platen van Axelle Red

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Manhattan-Kaboul (Renaud & Axelle Red)294.9
Sensualité284.86
Je t'attends164.38
Je me fâche163.81
Rester femme154.27
Rouge ardent134.31
Parce que c'est toi124.42
À tâtons124.33
Naïve114.45
Le monde tourne mal104.1

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.