Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

BAZART

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Mathieu Terryn, Oliver Symons, Bazart, Simon Nuytten, Luke Smith

DISCOGRAFIE BAZART

Discografie Singles

TitelLabelRelease
TunnelsDebonair12/06/2015
GoudDebonair28/09/2015
ChaosDebonair24/06/2016
NachtDebonair04/11/2016
LuxDebonair21/04/2017
Voodoo (The Subs Remix)Debonair13/10/2017
Grip (Omarm me)Play It Again Sam10/08/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
EchoDebonair30/09/2016
2Play It Again Sam21/09/2018
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Echo LiveDebonair01/12/2017
 
Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Bazart [EP]Debonair15/04/2016
 

Bazart IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017375
Grip (Omarm me)18/08/2018710
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/2016191
Echo Live09/12/2017711
229/09/201814

Nummers van Bazart

Sorteren per: Titel | Jaar
Ademnood
Chaos
Echo
Goud
Grip (Omarm me)
Het doet me toch iets
Hoge bergen
Intro
Kloon
Koortsdroom
Later
Lux
Meer dan ooit
Nacht
Niet te dichtbij / CŰte ŗ cŰte (Bazart feat. Baloji)
Niets is zeker
Nodig
Onder ons (Bazart feat. Eefje de Visser)
Open
Tunnels
Vijf dagen
Voodoo
Voodoo (The Subs Remix)
Zienderogen
Zonde
Zonder

Albums van Bazart

2
Bazart [EP]
Echo
Echo Live

De best beoordeelde nummers van Bazart

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Chaos74.71
Goud84

De bekendste platen van Bazart

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Goud84
Chaos74.71

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.