Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

BOOTY LUV

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Carl Ryden

DISCOGRAFIE BOOTY LUV

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Boogie 2NiteAirplane!11/2006
Some Kinda RushHed Kandi2007
ShineHed Kandi30/04/2007
Don't Mess With My ManHed Kandi10/09/2007
Dance DanceSpinnin'11/2008
Say ItARS18/01/2010
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Boogie 2NiteHed Kandi21/09/2007
 

Booty Luv IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Boogie 2Nite03/02/2007384
Shine09/06/2007Tip: 4 

Nummers van Booty Luv

Sorteren per: Titel | Jaar
A Little Bit
Be Without You
Black Widow
Boogie 2Nite
Booty Luv Megamix
Dance Dance
Don't Mess With My Man
Good Girl's Gone Bad
He's A Winner
Say It
Shine
Some Kinda Rush
Something To Talk About
Where You Are
Who's That Girl

Albums van Booty Luv

Boogie 2Nite

De best beoordeelde nummers van Booty Luv

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Dance Dance134.46
Say It154.27
Black Widow54.2
Boogie 2Nite434.16
Don't Mess With My Man174.06
Some Kinda Rush244
Shine163.94

De bekendste platen van Booty Luv

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Boogie 2Nite434.16
Some Kinda Rush244
Don't Mess With My Man174.06
Shine163.94
Say It154.27
Dance Dance134.46
Black Widow54.2

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.