Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

CLAUDIA CALUWE

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE CLAUDIA CALUWE

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Voorbij (Claudia [BE])Monopole1987
Dit kan nooit overgaanMarshall1988
Niemand op de wereldMarshall1988
Nu of nooit!Marshall1989
Daar gaat hijCentropa1990
Dit is hartzeerCentropa1990
En net als vroegerCentropa1993
Wild van jouMouse1994
 

Nummers van Claudia Caluwe

Sorteren per: Titel | Jaar
Daar gaat hij
Dit is hartzeer
Dit kan nooit overgaan
En net als vroeger
Iedere keer (Claudia [BE])
La vie en rose (Jo Vally & Claudia Caluwť)
Niemand op de wereld
Nu of nooit!
Okay
Out Of The Blue
Tcheng A Leng
Van bij het begin (Mama's Jasje & Claudia Caluwť)
Voorbij (Claudia [BE])
When You Awaken
Wild van jou
Zeventien

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.