Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

COMMANDER TOM

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Commander Tom

DISCOGRAFIE COMMANDER TOM

Discografie Singles

TitelLabelRelease
And The Rap Goes OnCBS1987
Are Am Eye?Mindstar1995
Eye Bee MNoom1997
Are Am Eye? 1999EMI20/09/1999
Are Am Eye? 2.3A4526/01/2004
 

Commander Tom IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Are Am Eye?23/03/1996422

Nummers van Commander Tom

Sorteren per: Titel | Jaar
And The Rap Goes On
Are Am Eye?
Are Am Eye? 1999
Are Am Eye? 2.3
Attent!on
Eternity (To Yazzy)
Eye Bee M
I Can't Sleep
Kingsize (KŲnig de Luxe)
Kiss My Ass
Round My Brain
Sweet Thang
The Vulcan
Trip To Mars (Commander Tom feat. DJ Mars)

De best beoordeelde nummers van Commander Tom

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Attent!on94.67
Are Am Eye?214.57
Are Am Eye? 2.394.44

De bekendste platen van Commander Tom

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Are Am Eye?214.57
Attent!on94.67
Are Am Eye? 2.394.44

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.