Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

DIE ANTWOORD

1 Fan
Toon fans

Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Ninja, DJ Hi-Tek, Yo-landi Vi$$er, The Black Goat, God [ZA]

DISCOGRAFIE DIE ANTWOORD

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Enter The NinjaInterscope26/07/2010
Evil BoyInterscope18/10/2010
Rich B***hInterscope28/03/2011
I Fink U FreekyZef / V206/02/2012
Baby's On FireZef / Downtown / V216/07/2012
Fatty Boom BoomZef / V222/10/2012
Pitbull TerrierZef / V226/05/2014
Ugly BoyZef / V201/09/2014
Banana BrainZef / V225/07/2016
We Have CandyZef / V202/09/2016
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
5Cherry Tree / Interscope13/08/2010
$O$Cherry Tree / Interscope08/10/2010
Ten$ionZef03/02/2012
Donker magZef30/05/2014
Mount Ninji And Da Nice Time KidZef16/09/2016
 

Die Antwoord IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
I Fink U Freeky11/02/2012Tip: 54 
Pitbull Terrier31/05/2014Tip: 49 
Ugly Boy13/09/2014Tip: 73 
We Have Candy24/09/2016Tip 
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
$O$23/10/2010671
Ten$ion11/02/20124053
Donker mag07/06/20142636
Suck On This (Pre-Candy Mixtape)28/05/20161431
Mount Ninji And Da Nice Time Kid24/09/2016337

Nummers van Die Antwoord

Sorteren per: Titel | Jaar
$copie
Alien
Baby's On Fire
Banana Brain
Beat Boy
Cookie Thumper!
Daddy
Darkling
Dazed & Confused
DJ Hi-Tek Rulez
Donker Mag
Doos Dronk
Enter The Ninja
Evil Boy
Fat Faded F**k Face
Fatty Boom Boom
Fish Paste
Fok Julle Naaiers
Girl I Want 2 Eat U
Gucci Coochie (Die Antwoord feat. Dita Von Teese)
Happy Go Sucky Fucky
Hey Sexy
I Don't Care
I Don't Dwank
I Don't Need You
I Fink U Freeky
In Your Face
Jonah Hill
Love Drug
Moon Love
Never le nkemise
Peanutbutter + Jelly
Pitbull Terrier
Raging Zef Boner
Rat Trap 666 (Die Antwoord feat. DJ Muggs)
Rats Rule (Die Antwoord feat. Jack Black)
Rich B***h
Sex
She Makes Me A Killer
Shit Just Got Real (Die Antwoord feat. Sen Dog)
So What?
Spectacular (Seymour Bits feat. Die Antwoord)
Stoopid Rich
Street Light
Strunk
U Like Boobies? (Die Antwoord feat. Lil Tommy Terror)
U Make A Ninja Wanna F**k
Ugly Boy
Wat kyk jy?
We Have Candy
Wings On My Penis (Die Antwoord feat. Lil Tommy Terror)
XPÄN$IV $H1T
Zef Side

Albums van Die Antwoord

$O$
5
Donker mag
Mount Ninji And Da Nice Time Kid
Suck On This (Pre-Candy Mixtape)
Ten$ion

De best beoordeelde nummers van Die Antwoord

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Pitbull Terrier73.43
I Fink U Freeky153.27
Enter The Ninja353.14
Ugly Boy93
Fatty Boom Boom71.86
In Your Face51.8
Rich B***h161.5

De bekendste platen van Die Antwoord

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Enter The Ninja353.14
Rich B***h161.5
I Fink U Freeky153.27
Ugly Boy93
Pitbull Terrier73.43
Fatty Boom Boom71.86
In Your Face51.8

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.