Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

DON MERCEDES

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Peter Koelewijn

DISCOGRAFIE DON MERCEDES

Discografie Singles

TitelLabelRelease
(You're The) Devil In DisguisePhilips1963
That's How It GoesPhilips1963
This Little GirlPhilips1963
(Willie And The) Hand Jive (Don Mercedes & The Improvers)Philips1964
There's Always Something There To remind MePhilips1964
In All My DreamsPhilips1965
Zo maar een soldaatEurophon1965
Gone TomorrowWhamm1966
She Was A GirlImperial1967
Ik kan niet zonder jou MarianneTelstar1974
MultiplicationTelstar1974
Stuck On YouKillroy1975
Dan ben ik thuisPhilips1976
Papa's kleine meidPhilips1976
RockyPhilips1976
TelefoonPhilips1978
Ga danPolydor1979
Wie schoot op J.R. EwingVloot1981
 

Don Mercedes IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Rocky05/06/1976112

Nummers van Don Mercedes

Sorteren per: Titel | Jaar
(Willie And The) Hand Jive (Don Mercedes & The Improvers)
(You're The) Devil In Disguise
Abilene
Als ik eens rijk zou zijn
Country Rock
Dan ben ik thuis
Don't Know What To Do (Don Mercedes & The Improvers)
En als je eens wist
Foolish Little Girl
Ga dan
Gone Tomorrow
Ik kan niet zonder jou Marianne
In All My Dreams
Kim
La vie est comme Áa
Lead On Me
Loneliness
Lotte
Melanie
Morgen zal ik bij je zijn
Multiplication
Never Make Me Lonely
Not So Long Ago
Papa's kleine meid
Rocky
She Was A Girl
Slaapliedje
So Long Ago
Someday
Spanish Guitars
Stuck On You
Telefoon
That's How It Goes
There's Always Something There To remind Me
This Little Girl
Wie schoot op J.R. Ewing
Zo maar een soldaat

De best beoordeelde nummers van Don Mercedes

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Rocky204.25

De bekendste platen van Don Mercedes

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Rocky204.25

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.