Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

DUCK SAUCE

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Armand Van Helden, Alain Macklovitch, Duck Sauce

DISCOGRAFIE DUCK SAUCE

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Barbra Streisand3Beat13/09/2010
Big Bad WolfARS31/10/2011
It's YouBecause21/06/2013
Radio StereoBecause21/10/2013
NRGBecause21/04/2014
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
QuackBecause06/06/2014
 

Duck Sauce IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Barbra Streisand02/10/2010120
Big Bad Wolf12/11/20111613
It's You06/07/2013Tip: 46 
Radio Stereo16/11/2013Tip: 53 
NRG03/05/2014Tip: 23 

Nummers van Duck Sauce

Sorteren per: Titel | Jaar
Barbra Streisand
Big Bad Wolf
Calamari (Put The Sauce On It)
Charlie Chazz & Rappin Ralph
Goody Two Shoes
It's You
Jacky Lafon (Duck Sauce vs. Ornelis & Rogiers)
Louie The First
Mondo
NRG
Party In Me
Radio Stereo
Ring Me
Spandex
Time Waits For No-One
You're Nasty (Armand Van Helden & A-TRAK pres. Duck Sauce)
Zal 't gaan ja? (Duck Sauce vs. DDT)

Albums van Duck Sauce

Quack

De best beoordeelde nummers van Duck Sauce

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Goody Two Shoes54.4
NRG173.94
It's You223.73
Radio Stereo113.64
Barbra Streisand3133.27
Big Bad Wolf612.33

De bekendste platen van Duck Sauce

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Barbra Streisand3133.27
Big Bad Wolf612.33
It's You223.73
NRG173.94
Radio Stereo113.64
Goody Two Shoes54.4

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.