Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

EMMA BALE

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Hans Francken

DISCOGRAFIE EMMA BALE

Discografie Singles

TitelLabelRelease
All I WantFruity28/11/2014
RunFruity24/04/2015
Fortune Cookie (Emma Bale feat. Milow)Fruity20/11/2015
Worth ItFruity / Epic28/10/2016
CuraÁaoFruity / Epic16/06/2017
Cut LooseSony25/05/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
My World UntouchedFruity28/08/2015
 
Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
My World Untouched [EP]Fruity29/05/2015
 

Emma Bale IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
All I Want13/12/2014317
Run09/05/2015226
Fortune Cookie (Emma Bale feat. Milow)28/11/2015121
Worth It19/11/20161617
CuraÁao01/07/20172512
Cut Loose02/06/20182019
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
My World Untouched05/09/20151039

Nummers van Emma Bale

Sorteren per: Titel | Jaar
All I Want
CuraÁao
Cut Loose
Fortune Cookie (Emma Bale feat. Milow)
Nothing Arrived
Run
Shame
Somewhere Only We Know (Emma Baelemans)
Wonderland
World Untouched
Worth It

Albums van Emma Bale

My World Untouched
My World Untouched [EP]

De best beoordeelde nummers van Emma Bale

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
All I Want145
Run124.83
Cut Loose74.71
Worth It54.4
Fortune Cookie (Emma Bale feat. Milow)64.33

De bekendste platen van Emma Bale

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
All I Want145
Run124.83
Cut Loose74.71
Fortune Cookie (Emma Bale feat. Milow)64.33
Worth It54.4

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.