Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

FLIP KOWLIER

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Wouter Van Belle, Filip Cauwelier, Flip Kowlier, Peter Obbels

DISCOGRAFIE FLIP KOWLIER

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Mo ba ninPetrol15/03/2010
ZwembadPetrol02/08/2010
Moestek duod honPetrol22/11/2010
Superheld (Fixkes feat. Flip Kowlier)Excelsior / V231/01/2011
Mama (No wo homme hon?)Petrol21/03/2011
Geboren voe te levenPetrol03/10/2011
DirecteurPetrol11/10/2013
Detox DannyPetrol20/01/2014
FloskePetrol28/04/2014
Angelique zingtPetrol12/09/2014
Jinzame vintenPetrol05/01/2015
De troubadours (Tourist LeMC met Flip Kowlier)Top Notch29/06/2015
Can't Find You (Remix) (Lady Linn feat. Flip Kowlier)Caroline / LL10/02/2017
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Ocharme ikPetrol17/09/2001
In de fikPetrol08/03/2004
De man van 31Petrol24/08/2007
OtoradioPetrol17/05/2010
Cirque - De avonturen van W.M. WarlopPetrol15/11/2013
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
10 jaar Flip KowlierPetrol18/11/2011
 

Flip Kowlier IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Als de zomer weer voorbij zal zijn01/10/2005Tip: 12 
What's This? (Franti, Rios & Kowlier)30/12/200654
De grotste lul van 't stad03/02/2007208
Donderdagnacht15/09/2007287
Niemand02/02/2008Tip: 23 
El mundo kapotio03/05/2008Tip: 17 
Mo ba nin03/04/20103011
Zwembad14/08/2010Tip: 4 
Moestek duod hon01/01/2011Tip: 36 
Mama (No wo homme hon?)23/04/2011Tip: 28 
Geboren voe te leven08/10/2011Tip: 3 
Directeur23/11/2013412
Detox Danny25/01/2014Tip: 5 
Floske10/05/2014Tip: 23 
Gent (Senne Guns & Flip Kowlier)26/07/2014Tip: 52 
Angelique zingt20/09/2014Tip: 29 
Jinzame vinten10/01/2015Tip: 27 
De troubadours (Tourist LeMC met Flip Kowlier)29/08/2015359
Can't Find You (Remix) (Lady Linn feat. Flip Kowlier)25/02/2017Tip: 3 
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Ocharme ik06/10/20011832
In de fik13/03/2004238
De man van 3101/09/2007222
Otoradio22/05/2010722
10 jaar Flip Kowlier26/11/2011509
Cirque - De avonturen van W.M. Warlop23/11/2013758

Nummers van Flip Kowlier

Sorteren per: Titel | Jaar
1 maand
Als de zomer weer voorbij zal zijn
Angelique zingt
Angelo & Angelique
Bad boy
Barabas
Belastingscontroleur
Bjistje in min uoft
Bom bin
Can't Find You (Remix) (Lady Linn feat. Flip Kowlier)
Caravan
Cirque
De grotste lul van 't stad
De man van 31
De pamper
De troubadours (Tourist LeMC met Flip Kowlier)
Detox Danny
Directeur
Donderdagnacht
Eindelijk
El mundo kapotio
Elikopter
Feit
Floske
Geboren voe te leven
Geef mie een glas
Gent (Senne Guns & Flip Kowlier)
Idderkji ipnieuw
Ik ben moe
Ilse zegt
In de fik
In een boek geplakt
In't park
Jinzame vinten
Kwestie van organisatie
Mama (No wo homme hon?)
Mario
Meiske
Min moaten
Miss BelgiŽ
Mo ba nin
Moeder lieve moeder
Moestek duod hon
Niemand
Nonkel Dirk
Ocharme ik
Onder nen buom
Otoradio
Over mie (te geroaken)
Pony
Raar
Slichte mins
Sloef
Smetvrjis
Superheld (Fixkes feat. Flip Kowlier)
Ti woa
Tristig feit
Twee
Vannacht
Verkluot
Voyeur superieur
Vredeslied
Walking After You
Welgemeende
What's This? (Franti, Rios & Kowlier)
Zwembad

Albums van Flip Kowlier

10 jaar Flip Kowlier
Cirque - De avonturen van W.M. Warlop
De man van 31
In de fik
Ocharme ik
Otoradio

De best beoordeelde nummers van Flip Kowlier

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
De troubadours (Tourist LeMC met Flip Kowlier)55
Zwembad53.6
In de fik53.2
Mo ba nin82.88
Geboren voe te leven92.78
Mama (No wo homme hon?)102.4
Angelique zingt52.4
Jinzame vinten52.2

De bekendste platen van Flip Kowlier

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Mama (No wo homme hon?)102.4
Geboren voe te leven92.78
Mo ba nin82.88
De troubadours (Tourist LeMC met Flip Kowlier)55
Zwembad53.6
In de fik53.2
Angelique zingt52.4
Jinzame vinten52.2

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.