Login
België (Vlaanderen)

FRéRO DELAVEGA

1 Fan
Toon fans

Word fan


DISCOGRAFIE FRéRO DELAVEGA

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Sweet DarlingCapitol12/05/2014
Mon petit paysCapitol20/10/2014
Le chant des sirènesCapitol06/04/2015
Ton visageCapitol14/09/2015
Autour de moiCapitol15/02/2016
Le cœur éléphantCapitol30/05/2016
À l'équilibreCapitol24/10/2016
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Fréro DelavegaCapitol25/07/2014
Des ombres et des lumièresCapitol27/11/2015
 
Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
2cd originaux: Fréro Delavega / Des ombres et des lumièresCapitol19/08/2016
 

Fréro Delavega IN ULTRATOP VLAANDEREN

Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Fréro Delavega02/08/20141981

Nummers van Fréro Delavega

Sorteren per: Titel | Jaar
À l'équilibre
Autour de moi
Caroline
De l'autre côté
Entre ciel et terre
Il y a
La valse
Le chant des sirènes
Le chant des sirènes 2
Le cœur éléphant
Lorena
Même si c'est très loin
Mes autres
Mon héroïne
Mon petit pays
Onde sensuelle
Price Tag
Quand je serai un grand
Que toi
Queenstone
Reviens
Save Tonight
Sexy Bitch
Soulstorm
Sous les étoiles
Sur la route
Sweet Darling
Ton visage
Tour de chance
Un petit peu de toi

Albums van Fréro Delavega

2cd originaux: Fréro Delavega / Des ombres et des lumières
Des ombres et des lumières
Fréro Delavega

De best beoordeelde nummers van Fréro Delavega

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Mon petit pays64.5
Le chant des sirènes84.12
Sweet Darling103.7
Ton visage73.43
Le cœur éléphant63.17

De bekendste platen van Fréro Delavega

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Sweet Darling103.7
Le chant des sirènes84.12
Ton visage73.43
Mon petit pays64.5
Le cœur éléphant63.17

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.