Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

JACK GARRATT

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Jack Garratt

DISCOGRAFIE JACK GARRATT

Discografie Singles

TitelLabelRelease
WorryIsland15/12/2014
ChemicalIsland11/05/2015
The Love You're GivenIsland06/07/2015
WeatheredIsland06/07/2015
Breathe LifeIsland16/11/2015
Surprise YourselfIsland06/05/2016
Far CryIsland19/08/2016
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
PhaseIsland19/02/2016
 

Jack Garratt IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Worry10/01/2015Tip: 34 
Breathe Life13/02/2016425
Surprise Yourself04/06/2016Tip 
Far Cry24/09/2016Tip 
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Phase27/02/20161813

Nummers van Jack Garratt

Sorteren per: Titel | Jaar
Breathe Life
Chemical
Coalesce (Synesthesia Pt. II)
Falling
Far Cry
Fire
I Couldn't Want You Anyway
I Know All What I Do
Lonesome Valley
My House Is Your Home
Remnants
Strong Enough
Surprise Yourself
Synesthesia Pt. I
Synesthesia Pt. III
The Love You're Given
Water
Weathered
Worry

Albums van Jack Garratt

Phase
Remnants [EP]

De best beoordeelde nummers van Jack Garratt

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Weathered104.7
Breathe Life164.31
The Love You're Given74.29
Surprise Yourself104.2
Chemical83.75
Worry193.26

De bekendste platen van Jack Garratt

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Worry193.26
Breathe Life164.31
Weathered104.7
Surprise Yourself104.2
Chemical83.75
The Love You're Given74.29

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.