Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

JUNGLE [UK]

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Jungle [UK], Inflo, Joshua Lloyd-Watson, Thomas McFarland

DISCOGRAFIE JUNGLE [UK]

Discografie Singles

TitelLabelRelease
The HeatXL16/12/2013
Busy Earnin'XL / V217/02/2014
TimeXL / V202/06/2014
JuliaXL / V216/02/2015
Happy ManXL / V211/05/2018
Heavy, CaliforniaXL / V227/07/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
JungleXL11/07/2014
For EverXL14/09/2018
 

Jungle [UK] IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Busy Earnin'08/03/2014Tip: 27 
Time07/06/2014Tip: 12 
The Heat06/09/2014Tip: 12 
Julia21/02/2015Tip: 33 
Happy Man19/05/2018Tip: 7 
Heavy, California22/09/2018Tip: 23 
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Jungle19/07/20142139
For Ever22/09/2018139

Nummers van Jungle [UK]

Sorteren per: Titel | Jaar
(More And More) It Ain't Easy
Accelerate
Beat 54 (All Good Now)
Busy Earnin'
Casio
Cherry
Cosurmyne
Crumbler
Drops
Give Over
Happy Man
Heavy, California
Home
House In LA
Julia
Lemonade Lake
Lucky I Got What I Want
Mama Oh No
Platoon
Pray
Smile
Smoking Pixels
Son Of A Gun
The Heat
Time

Albums van Jungle [UK]

For Ever
Jungle

De best beoordeelde nummers van Jungle [UK]

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
The Heat74.86
Time114.45
Platoon54.2
Busy Earnin'114.18
Julia64.17
Heavy, California73.71

De bekendste platen van Jungle [UK]

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Time114.45
Busy Earnin'114.18
The Heat74.86
Heavy, California73.71
Julia64.17
Platoon54.2

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.