Login
België (Vlaanderen)

KRAFTWERK

Links
Officiële site  http://www.kraftwerk.com/


DISCOGRAFIE KRAFTWERK

Discografie Singles

TitelLabelRelease
RuckzuckPhilips1970
Kling KlangVertigo1972
Kohoutek - KometenmelodiePhilips30/09/1973
KristalloPhilips21/11/1973
MitternachtPhilips11/1974
AutobahnPhilips03/01/1975
Kometenmelodie 2Philips14/07/1975
RadioaktivitätKling Klang14/12/1975
RadioactivityCapitol1976
Trans Europa ExpressKling Klang22/04/1977
Showroom DummiesCapitol08/1977
Les MannequinsCapitol1977
Trans Europe ExpressCapitol1977
Die RoboterKling Klang12/05/1978
Das ModelKling Klang22/09/1978
Neon LightsCapitol1978
SpacelabCapitol1978
The ModelCapitol1978
The RobotsCapitol1978
La modeloCapitol1979
ComputerweltKling Klang1981
NumbersWarner1981
TaschenrechnerKling Klang1981
Tour de FranceKling Klang1983
Music Non StopKling Klang1986
Musique Non StopKling Klang1986
Der Telefon AnrufKling Klang1987
The Telephone CallEMI1987
Die Roboter 91Kling Klang1991
Radioaktivität 91Kling Klang1991
Expo 2000Kling Klang1999
Tour de France 2003EMI2003
AerodynamikEMI2004
Aerodynamik + La formeEMI21/10/2007
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Tone Float (Organisation)RCA Victor05/1970
KraftwerkPhilips11/1970
Kraftwerk 2Philips01/1972
Ralf & FlorianPhilips30/10/1973
AutobahnPhilips01/11/1974
Radio-AktivitätKling Klang10/1975
Radio-ActivityCapitol01/1976
Trans Europa ExpressKling Klang03/1977
Trans-Europe ExpressCapitol05/1977
The Man-MachineCapitol19/05/1978
Die Mensch-MaschineKling Klang05/1978
Computer WorldEMI1981
ComputerweltKling Klang05/1981
Electric CafeKling Klang12/1986
The Mix [deutsche Version]Kling Klang1991
The Mix [English Version]Kling Klang1991
Tour de France SoundtracksKling Klang2003
Minimum-MaximumEMI06/06/2005
Techno PopEMI02/10/2009
Der KatalogKling Klang30/10/2009
3-D - The CatalogueParlophone26/05/2017
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Concert ClassicsRanch Life17/08/1998
King Biscuit Radio 1975Cult Legends28/09/2020
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Exceller 8Vertigo07/10/1975
Excerpts From "Kraftwerk 2" & "Autobahn"Fontana1976
Excerpts From "Kraftwerk" & "Ralf And Florian"Fontana1976
DoppelalbumPhilips1976
Autobahn [1977]Philips1977
Kometenmelodie 2Philips1977
ReflectionPhilips1977
Reflection - HighrailFontana1977
Kraftwerk's Disco BestCapitol1978
Pop Lions: AutobahnFontana1980
Elektro KinetikVertigo1981
RobotsCapitol1986
 
Discografie Albums - Mix

TitelLabelRelease
3-D - Der KatalogParlophone26/05/2017
 
Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Kraftwerk [1973]Vertigo1973
 
Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
3-D - Der KatalogParlophone26/05/2017
3-D - The CatalogueParlophone26/05/2017
 

Kraftwerk IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Autobahn09/08/1975271
Radioactivity10/07/1976214
Expo 200018/03/2000Tip: 11 
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Minimum-Maximum18/06/20051020
3-D - The Catalogue03/06/2017715

Nummers van Kraftwerk

Sorteren per: Titel | Jaar
Abzug
Aéro Dynamik
Aerodynamik
Airwaves
Ananas Symphonie
Antenna
Antenne
Atem
Ätherwellen
Autobahn
Autobahn 91
Boing Boom Tschak
Chrono
Computer Love
Computer World
Computer World 2
Computerliebe
Computerwelt
Computerwelt 2
Das Model
Dentaku
Der Telefon Anruf
Die Mensch-Maschine
Die Roboter
Die Roboter (3-D)
Die Roboter 91
Die Stimme der Energie
Electric Cafe
Elektrisches Roulette
Elektro Kardiogramm
Endless Endless
Endlos Endlos
Europa Endlos
Europe Endless
Expo 2000
Franz Schubert
Harmonika
Heimatklänge
Heimcomputer
Home Computer
House Phone
Intermission
Interzone
Intro
It's More Fun To Compute
Kling Klang
Kohoutek - Kometenmelodie
Kometenmelodie 1
Kometenmelodie 2
Kristallo
La forme
La modelo
Les Mannequins
Megaherz
Metal On Metal
Metall auf Metall
Metropolis
Milk Rock (Organisation)
Mitternacht
Morgenspaziergang
Morgenspaziergang 2
Music Non Stop
Musik Non Stop 91
Musique Non Stop
Nachrichten
Neon Lights
Neonlicht
News
Noitasinagro (Organisation)
Numbers
Nummern
Ohm Sweet Ohm
Planet der Visionen
Pocket Calculator
Prologue
Radio Stars
Radio Sterne
Radioactivity
Radioaktivität
Radioaktivität 91
Radioland
Régéneration
Rhythm Salad (Organisation)
Robotnik
Robotronik
Ruckzuck (Organisation)
Ruckzuck
Schaufensterpuppen
Sex Object
Sex Objekt
Showroom Dummies
Silver Forest (Organisation)
Spacelab
Spiegelsaal
Spule 4
Stratovarius
Strom
Tanzmusik
Taschenrechner
Taschenrechner 91
Techno Pop
The Hall Of Mirrors
The Man · Machine
The Model
The Robots
The Telephone Call
The Voice Of Energy
Titanium
Tone Float (Organisation)
Tongebirge
Tour de France
Tour de France 2003
Tour de France étape 1
Tour de France étape 2
Tour de France étape 3
Trans Europa Express
Trans Europe Express
Transistor
Uran
Uranium
Vitamin
Von Himmel hoch
Vor dem blauen Bock
Wellenlänge

Albums van Kraftwerk

3-D - Der Katalog
3-D - The Catalogue
Autobahn
Autobahn [1977]
Computer World
Computerwelt
Concert Classics
Der Katalog
Die Mensch-Maschine
Doppelalbum
Electric Cafe
Electric Cafe (Englisch)
Elektro Kinetik
Exceller 8
Excerpts From "Kraftwerk 2" & "Autobahn"
Excerpts From "Kraftwerk" & "Ralf And Florian"
King Biscuit Radio 1975
Kometenmelodie 2
Kraftwerk
Kraftwerk [1973]
Kraftwerk 2
Kraftwerk's Disco Best
Minimum-Maximum
Pop Lions: Autobahn
Radio-Activity
Radio-Aktivität
Ralf & Florian
Reflection
Reflection - Highrail
Robots
Techno Pop
The Man-Machine
The Mix [deutsche Version]
The Mix [English Version]
Tone Float (Organisation)
Tour de France Soundtracks
Trans Europa Express
Trans-Europe Express

DVDs van Kraftwerk

3-D - Der Katalog
3-D - The Catalogue
Minimum-Maximum

De best beoordeelde nummers van Kraftwerk

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Das Model1955.24
Radioaktivität645.22
Computerwelt325.12
Trans Europe Express245.12
The Model795.11
Radioaktivität 91185.11
Spacelab315.03
Computer World105
Trans Europa Express414.98
Radioactivity404.97

De bekendste platen van Kraftwerk

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Das Model1955.24
Autobahn1274.9
Die Roboter904.88
The Model795.11
Radioaktivität645.22
Tour de France584.55
Musique Non Stop474.34
Expo 2000463.61
Trans Europa Express414.98
Radioactivity404.97

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.