Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

KREWELLA

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Jahan Yousaf, Yasmine Yousaf, Kristopher Trindl, Kris "Rain Man" Trindl

DISCOGRAFIE KREWELLA

Discografie Singles

TitelLabelRelease
AliveColumbia04/03/2013
Ring Of FireColumbia30/09/2013
United Kids Of The World (Headhunterz feat. Krewella)Ultra18/11/2013
Enjoy The RideColumbia03/03/2014
Somewhere To RunColumbia23/03/2015
Bad LiarMixed Kids28/06/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Get WetColumbia20/09/2013
The Future Sound Of EDMMinistry Of Sound30/05/2014
 

Krewella IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Alive13/04/2013Tip: 24 

Nummers van Krewella

Sorteren per: Titel | Jaar
Alibi
Alive
Bad Liar
Be There
Bitch Of The Year
Breathe (Skrillex feat. Krewella)
Broken Record
Come & Get It
Dancing With The Devil (Krewella feat. Patrick Stump & Travis Barker)
Enjoy The Ride
Feel Me
Human
Killin' It
Legacy (Nicky Romero vs. Krewella)
Live For The Night
Pass The Love Around
Ring Of Fire
Rise & Fall (Adventure Club & Krewella)
Runaway
Say Goodbye
Set Yourself Free (TiŽsto feat. Krewella)
Somewhere To Run
Team
This Is Not The End (Krewella feat. Pegboard Nerds)
United Kids Of The World (Headhunterz feat. Krewella)
We Are One
We Go Down

Albums van Krewella

Get Wet
Play Hard (EP)
The Future Sound Of EDM

De best beoordeelde nummers van Krewella

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Enjoy The Ride144.57
Alive323.91
Live For The Night213.62
Legacy (Nicky Romero vs. Krewella)173.53
Killin' It72.71
United Kids Of The World (Headhunterz feat. Krewella)51.8

De bekendste platen van Krewella

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Alive323.91
Live For The Night213.62
Legacy (Nicky Romero vs. Krewella)173.53
Enjoy The Ride144.57
Killin' It72.71
United Kids Of The World (Headhunterz feat. Krewella)51.8

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.