Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

LAURA TESORO

1 Fan
Toon fans

Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Jeroen Swinnen

DISCOGRAFIE LAURA TESORO

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Outta HereTop Act18/08/2014
Funky LoveTomusic23/02/2015
What's The PressureVRT Line Extensions18/01/2016
HigherSony28/04/2017
Set Them Free (Piet Van den Heuvel & Laura Tesoro)Sint-Annendael22/09/2017
BeastSony27/10/2017
MutualSony30/11/2018
UpSony22/03/2019
Sabotage (Live)Medialaan / InMediate International15/04/2019
One Of It (Live)Medialaan / InMediate International22/04/2019
Weapons Down (Live)Medialaan / InMediate International29/04/2019
Changes (Live)Medialaan / InMediate International06/05/2019
I Wish (Live)Medialaan / InMediate International13/05/2019
Pretty Fake (Live)Medialaan / InMediate International20/05/2019
 

Laura Tesoro IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Outta Here30/08/2014231
Funky Love07/03/2015Tip: 27 
What's The Pressure23/01/2016222
Higher06/05/20172023
Set Them Free (Piet Van den Heuvel & Laura Tesoro)07/10/2017Tip: 37 
Beast11/11/20172513
Mutual08/12/20182316
Up30/03/2019404
One Of It (Live)27/04/2019Tip 
Weapons Down (Live)04/05/2019Tip 
Changes (Live)11/05/2019Tip: 39 

Nummers van Laura Tesoro

Sorteren per: Titel | Jaar
Beast
Changes (Live)
Funky Love
Higher
I Wish (Live)
Meiden hebben meer fun (Anke, Jill & Laura)
Mutual
One Of It (Live)
Outta Here
Pretty Fake (Live)
Sabotage (Live)
Set Them Free (Piet Van den Heuvel & Laura Tesoro)
Up
Weapons Down (Live)
What's The Pressure

De best beoordeelde nummers van Laura Tesoro

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Higher64.33
What's The Pressure653.71
Funky Love63.67
Outta Here93.22

De bekendste platen van Laura Tesoro

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
What's The Pressure653.71
Outta Here93.22
Higher64.33
Funky Love63.67

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.