Login
België (Vlaanderen)

LES ENFOIRéS

0 Fans
Word fan

Links
Officiële site  http://www.enfoires.com/


DISCOGRAFIE LES ENFOIRéS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Le monde est stoneColumbia1993
On ira tous au paradis [Live]Tristar20/11/1995
Sauver l'amourBMG24/11/1997
ChanterBMG10/04/2000
Le pouvoir des fleursBMG28/03/2001
Le temps qui courtU.L.M.02/05/2006
Si l'on s'aimait, siEMI25/01/2010
Ta main (Mathy / Luce / Zazie / Maurane / MC Solaar / Les Enfoirés)EMI19/04/2010
On demande pas la luneUMSM24/01/2011
Encore un autre hiverUMSM09/01/2012
Attention au départColumbia03/12/2012
La chanson du bénévoleColumbia02/12/2013
LibertéSony11/01/2016
Juste une p'tite chansonColumbia09/01/2017
La chanson des restos (Génération Enfoirés)Mercury10/11/2017
On fait le show (Enfoirés 2018)Columbia15/01/2018
On traceColumbia11/01/2019
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Dernière édition avant l'an 2000Les restaurants du Coeur1999
Enfoirés en 2000BMG28/02/2000
2001: L'odyssée des EnfoirésRCA12/03/2001
2002: Tous dans le même bateauBMG22/02/2002
2003: La foire aux EnfoirésBMG24/02/2003
2004: Les Enfoirés dans l'espaceBMG01/03/2004
2005: Le train des EnfoirésRCA07/03/2005
2006: Le village des EnfoirésU.L.M.07/04/2006
2007: La caravane des EnfoirésU.L.M.02/03/2007
2008: Les secrets des EnfoirésRCA07/03/2008
2009: Les Enfoirés font leur cinémaU.L.M.06/03/2009
2010: Les Enfoirés... la crise de nerfs!EMI12/03/2010
2011: Dans l'oeil des EnfoirésUMSM12/03/2011
2012: Le bal des EnfoirésUMSM16/03/2012
La boîte à musique des EnfoirésColumbia16/03/2013
Bon anniversaireColumbia17/03/2014
2015: Sur la route des EnfoirésColumbia14/03/2015
2016: Au rendez-vous des EnfoirésRestos du Cœur12/03/2016
2017: Mission EnfoirésColumbia04/03/2017
Génération EnfoirésMercury01/12/2017
2018: Musique!Columbia09/03/2018
2019: Le monde des EnfoirésColumbia09/03/2019
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
La compil' (Vol. 3)RCA25/11/2005
Le meilleur des Enfoirés - 20 ansUMSM10/12/2010
Les Enfoirés en chœur - De 1985 à aujourd'huiColumbia13/12/2014
 
Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Le meilleur des Enfoirés - 20 ans / 2011: Dans l'œil des EnfoirésUMSM28/11/2011
 
Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
15 ans d'EnfoirésSony BMG2005
2005: Le train des EnfoirésRCA2005
2008: Les secrets des EnfoirésRCA2008
2010: Les Enfoirés... la crise de nerfs!EMI12/03/2010
Le meilleur des Enfoirés - 20 ansUMSM10/12/2010
2011: Dans l'oeil des EnfoirésUMSM11/03/2011
Le meilleur des Enfoirés - 20 ans / 2011: Dans l'oeil des EnfoirésUMSM28/11/2011
2012: Le bal des EnfoirésUMSM16/03/2012
2018: Musique!Columbia10/03/2018
 

Les Enfoirés IN ULTRATOP VLAANDEREN

Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
2007: La caravane des Enfoirés24/03/2007772
2009: Les Enfoirés font leur cinéma14/03/2009562
2010: Les Enfoirés... la crise de nerfs!27/03/2010981
2011: Dans l'oeil des Enfoirés26/03/2011711
2012: Le bal des Enfoirés07/04/2012951
La boîte à musique des Enfoirés23/03/2013295
Bon anniversaire22/03/2014344
Les Enfoirés en chœur - De 1985 à aujourd'hui20/12/20141321
2015: Sur la route des Enfoirés21/03/2015413
2016: Au rendez-vous des Enfoirés19/03/2016363
2017: Mission Enfoirés11/03/2017413
2018: Musique!17/03/2018492
2019: Le monde des Enfoirés16/03/2019382

Nummers van Les Enfoirés

Sorteren per: Titel | Jaar
4 mots sur un piano (Live)
À quoi ça sert l'amour [Live] (Lavoine / Zazie / Mathy / MC Solaar / Ségara / Les Enfoirés / Chœurs du Collège du Kochersberg)
Aimer à perdre la raison
Aimer est plus fort que d'être aimé (Jenifer, Zazie, Maurane, Segara)
Ainsi soit-il (Obispo, Maurane, Goldman)
Alexandrie, Alexandra (Lââm, Arielle Dombasle, Gérard Darmon, Gad Elmaleh, Patrick Timsit & Yannick Noah)
Allumer le feu
Amour
Amoureuse (St Pier, Willem, Segara, Aubert)
Amsterdam (Garou, Lama, Segara)
Argent trop cher (Obispo, Jenifer, Maé, Dion)
Attachement à un lieu
Attention au départ
Au bout de mes rêves
Au cœur de la nuit (Bruel / Keim / Maé / Laroque)
Besoin d'amour
Besoin de rien envie de toi (Lavoine, Boulay, Jenifer, Darmon)
Bienvenue chez moi (Enfoirés en cœur)
Bienvenue chez nous
Ça (c'est vraiment toi) (Obispo, Lavoine, Lorie)
Ça c'est vraiment toi
Ça m'énerve (Fiori / Obispo / Aubert / Maé / Kad / Jugnot / Les Enfoirés)
Ça va pas changer le monde (Maxime Le Forestier, Alizée & Francis Cabrel)
Capitaine abandonné (Bauer, De Palmas & Patrick Fiori)
Cendrillon (Maxime Le Forestier, Francis Cabrel, Gad Elmaleh & Jean-Jacques Goldman)
C'est bientôt la fin
C'est de l'eau, c'est du vent (Bénabar, Claire Keim, Gérard Darmon & Hélène Segara)
C'est moi
C'est une belle journée (Jean-Louis Aubert, Alain Souchon & MC Solaar)
Ceux qui n'ont rien (Liane Foly, Lââm, Isabelle Boulay & Emile & Images)
Chanter
Comme ils disent (Live)
Dans ton sac (Bénabar / Cabrel / Le Forestier / Garou)
De l'amour (Garou, Zazie, Hélène Segara, Maxime Le Forestier & Serge Lama)
Désenchantée (Zazie, Obispo)
Dieu que c'est beau (Segara / Jones / Foly / Obispo / Maurane / Fiori)
Dis lui toi que je t'aime (Paradis / Daho / Lanty)
Dis quand reviendras-tu? (Carla Bruni, Patrick Bruel, Raphaël & Zazie)
Dis-moi (Obispo, Willem, Fiori, Alizée)
Donne-moi le temps
Double je (Maé, Alizée, Leroy, Fiori)
Écris l'histoire
Éducation sentimentale (Kad, Jones, Elsa, Maunier)
Emmenez-moi
En cloque (Clerc, Laroque, Calogero, Le Forestier, MC Solaar)
Encore un autre hiver
Entre nous
Époques musicales
Est-ce que tu me suis?
Et c'est parti
Et dans 150 ans (David Hallyday, Jean-Louis Aubert, Patricia Kaas & Patrick Fiori)
Être à la hauteur (Chimène Badi, Liane Foly, Natasha St-Pier, Patricia Kaas & Patrick Fiori)
Évidemment (Maurane, Patrick Fiori, Pascal Obispo)
Félicie aussi (Le Forestier, Zazie, T. Dutronc, Jenifer)
Gabrielle (Sardou, Fiori, Palmade, Timsit)
Ici les Enfoirés
Il est libre Max (Jean-Jacques Goldman, Maxime Le Forestier & Muriel Robin)
Il faudra leur dire
Il me dit que je suis belle (Liane Foly, Natasha St-Pier, Julie Zenatti & Jenifer)
Il y a trop de gens qui t'aiment (Robin, Voisine, Fiori)
J'ai un problème (Cabrel, Goldman, Jones, Souchon)
Je joue de la musique (Live)
Je m'en vais (Live)
Je n'ai pas changé (Bénabar, Arena, Darmon, Leroy)
Je n'attendais que vous (Maé, Lara, Maurane, Bruel, La Chorale des Voisins du Dessus)
Je suis de celles / Les bals populaires
Je suis un homme (Obispo / Goldman / Keim / Bénabar)
Je te promets
Jeanne
Jeune demoiselle (Jenifer, MC Solaar, Yannick Noah & Zazie)
J'te l'dis quand même
J't'emmène au vent (Chimène Badi, Garou, Lorie, Nolwenn Leroy & Pierre Palmade)
Juste une illusion (Gérald De Palmas, Francis Cabrel, Ophélie Winter & Jean-Louis Aubert)
Juste une p'tite chanson
La bagarre (Marc Lavoine, Jean-Jacques Goldman, Alain Souchon, Yannick Noah, Lorie, Patrick Fiori & les Enfoirés)
La chanson des restos (Génération Enfoirés)
La chanson des Restos (Zinedine Zidane, Thierry Lhermitte, David Douillet, Charlotte Gainsbourg, MC Solaar, Aymé Jacquet, Garou, Muriel Robin)
La chanson des restos
La chanson des restos (1985) (Coluche, Montand, Platini, Goldman, Deneuve, Baye, Drucker)
La chanson du bénévole
La fête foraine (Lorie, Lââm, Ophélie Winter, Alain Souchon, Natasha St-Pier, Liane Foly & les Enfoirés)
La fille de l'été dernier (Michèle Laroque, Julien Clerc, Gérald De Palmas)
La fille du père Noël (Julien Clerc, Lââm & Marc Lavoine)
La fleur aux dents (Garou, Luce, Leroy, Laroque)
La France (Elsa / Zazie, Carole Fredericks / Pascal Obispo, Liane Foly / Patrick Fiori, Faudel / Marc Lavoine)
La lettre (Bénabar, Darmon, Kad, Laroque)
La lumière (Julie Zenatti, Garou, Jean-Louis Aubert, Ophélie Winter, Patrick Fiori & les Enfoirés)
La météo (Gérard Jugnot, Pierre Palmade, Alizée & Marc Lavoine)
Là où je vais
La solitude (Liane Foly, Jean-Jacques Goldman, Marc Lavoine, Patricia Kaas, Julie Zenatti, Lââm & les Enfoirés)
La tendresse (Darmon, Jenifer, Maurane, Calogero)
La terre promise
Laissez-nous chanter [Live] (Goldman / Fiori / Clerc / Youn / Lorie / Laroque / Foly / Tal / Ségara / St-Pier / Nolwenn Leroy / Zazie)
Laissons entrer le soleil
L'amitié
L'amour (Patrick Bruel, Lorie, Patrick Foiri, Lââm, Jenifer & les Enfoirés)
L'Auvergnat
L'avventura (Kaas, MC Solaar, Palmade, Jenifer)
Le bal (Garou, Lorie, Patrick Bruel, Yannick Noah, Patrick Timsit & les Enfoirés)
Le chemin (Zazie, Yannick Noah, MC Solaar & Michèle Laroque)
Le cœur volcan (Willem, Bruel, Lara)
Le départ (Lââm, Yannick Noah, Garou & De Palmas)
Le dîner (Laroque, Lavoine, Diefenthal, Cabrel)
Le géant de papier (Live)
Le jour s'est levé
Le monde est stone
Le parking des anges (Zazie, Jenifer, Axel Bauer, Gad Elmaleh, Jean-Jacques Goldman & Catherine Lara)
Le pouvoir des fleurs
Le temps (Elsa / Julien Clerc, Isabelle Boulay / Sandrine Kiberlain, Muriel Robin, Daniel Levi, Mimie Mathy / Pascal Obispo)
Le temps des fleurs (Bénabar, Julie Zenatti, Karen Mulder & Liane Foly)
Le temps qui court
Le vertige (Yannick Noah, Patricia Kaas, David Hallyday, Maurane, Ophélie Winter, Garou & les Enfoirés)
L'envie d'aimer (Julien Clerc, Patrick Fiori, Catherine Lara & Liane Foly)
Les astres
Les bêtises (les paradis perdus) (Aubert / Zazie / Goldman / Maunier / Jenifer)
Les démons de minuit (Live)
Les gens du nord (Muriel Robin & les Enfoirés)
Les gitans (Francis Cabrel, Patrick Fiori / Julien Clerc, Pierre Palmade, Liane Foly, Carole Fredericks / Michèle Laroque / Karen Mulder / Jean-Marie Bigard / Faudel, Patrick Dupond / Mia Frye)
Les îles (Isabelle Boulay, Pascal Obispo, Axel Bauer & Elsa)
Les passantes (Aubert / Clerc / Cabrel / Willem)
Les rois du monde (Marc Lavoine, Dany Brillant, Pierre Palmade & MC Solaar)
L'homme au bouquet des fleurs (Fiori, Goldman, Zazie, T. Dutronc, Ribéry)
L'horloge tourne
Liberté
Libertine (Liane Foly, Michèle Laroque, Karen Mulder & Axelle Red)
Louxor j'adore (Bruel, Zazie, MC Solaar, Lorie)
Lucie (Cabrel, Clerc, Fiori, Segara, Lara)
Ma direction
Macumba (Alizée / Kaas / T. Dutronc / Cabrel / Fanfare Echo de la Chaumière)
Manu (Charlotte Gainsbourg, Francis Cabrel, Julien Clerc)
Marche à l'ombre (Mathy, D. Hallyday, Leroy, Garou)
Medley "Miss Restos"
Medley animaux
Medley camp de gitans
Medley double
Medley jeu
Medley Johnny Johnny
Medley tubes de l'été
Memory (Live)
Moi… Lolita (Zazie, Elsa & MC Solaar)
Mon fils, ma bataille (Francis Cabrel, Julien Clerc & Roch Voisine)
Morgane de toi
Mourir demain (Jean-Baptiste Maunier, Jenifer, Patricia Kaas & Yannick Noah)
Né en 17 à Leidenstadt (Live)
Ne me quitte pas (Lara, Segara, Keim, Jenifer)
Noir et blanc [Live] (Bruel / Maé / Aubert / Maunier / Les Enfoirés)
Octobre
Oh les filles (Gérard Darmon, Marc Lavoine, Michel Sardou, Natasha St-Pier, Zazie & les Enfoirés)
Oh, ma jolie Sarah (Lavoine, Darmon, Garou, Clerc)
On demande pas la lune
On fait le show (Enfoirés 2018)
On ira tous au paradis [Live]
On s'attache (Arena, Obispo, Laroque, Aubert, Bruel)
On s'écrit
On trace
On va s'aimer (Patrick Fiori, Carole Fredericks, Pascal Obispo & Axelle Red)
Parce que c'est toi (Grégoire / Zazie / Bruel / St-Pier)
Personnages célèbres
Place des grands hommes
Pour le plaisir (Clerc, Le Forestier, Garou, Voisine)
Quand les hommes vivront d'amour
Quand on a que l'amour (Dion, Maurane)
Que je t'aime (Foly, Bruel, Cabrel, Garou)
Que serais-je sans toi (Clerc, Keim, Bénabar, Bent)
Qui a tué grand-maman (Clerc, Garou, Goldman, Petits chanteurs de Strasbourg)
Rêver
Rockollection (Alizée, Elsa / Marc Lavoine, Zazie / Patrick Bruel, Michèle Laroque / Roch Voisine, Lara Fabian / Daniel Levi, Liane Foly / David Hallyday / Pascal Obispo)
Romantiques-rockers
Roule (Live)
Sang pour sang (Live)
S'asseoir par terre (Sandrine Kiberlain, Karen Mulder, Richard Cocciante)
Sauver l'amour
Séduction
Seras-tu là [Live] (Le Forestier / Ségara / Thomas Dutronc / Badi / Moire / Lââm / Foly / Grégoire / Clerc)
Si l'on s'aimait, si
Si seulement je pouvais lui manquer (Amel Bent, Francis Cabrel, Jean-Jacques Goldman & Raphaël)
Someone Like You
Speed [Live]
Ta main (Mathy / Luce / Zazie / Maurane / MC Solaar / Les Enfoirés)
Temps à nouveau (Bruel, Fiori, Laroque, Bauer, Aubert, Jones)
Tes yeux noirs (Mario Barravecchia, Djalil, Jenifer & Olivia Ruiz)
The Show Must Go On (Fiori / Garou / Foly / Lââm / La Compagnie des enfants du spectacle)
The Winner Takes It All (Live)
Toi + moi (Maurane, Le Forestier, Keim, Darmon, Zenatti, De Palmas, Foly, Leroy, Les Enfoirés)
Toulouse
Tous les cris, les S.O.S.
Tout le monde
Tout le monde y pense
Toute la vie
Un autre monde
Un homme debout (Live)
Un jour de plus au paradis
Une autre histoire
Une petite cantate (Keim, Bénabar, Jenifer, Raphaël)
Uniformes
Vie quotidienne
Ville de lumière
Vivre
Vivre ou survivre (Live)
Voilà c'est fini (Mimie Mathy & les Enfoirés)
Voyage au pays des vivants (Maé, Lorie, De Palmas, Arena)
Without You
XXL (Bent / Grégoire / Segara / Lorie / Luce / Lââm / Les Enfoirés)
Z'avez pas vu

Albums van Les Enfoirés

2001: L'odyssée des Enfoirés
2002: Tous dans le même bateau
2003: La foire aux Enfoirés
2004: Les Enfoirés dans l'espace
2005: Le train des Enfoirés
2006: Le village des Enfoirés
2007: La caravane des Enfoirés
2008: Les secrets des Enfoirés
2009: Les Enfoirés font leur cinéma
2010: Les Enfoirés... la crise de nerfs!
2011: Dans l'oeil des Enfoirés
2012: Le bal des Enfoirés
2015: Sur la route des Enfoirés
2016: Au rendez-vous des Enfoirés
2017: Mission Enfoirés
2018: Musique!
2019 Le monde des Enfoirés
2019: Le monde des Enfoirés
À l'opéra comique
Bon anniversaire
Dernière édition avant l'an 2000
Enfoirés en 2000
Enfoirés en cœur (Enfoirés en cœur)
Génération Enfoirés
La boîte à musique des Enfoirés
La compil'
La compil' (Vol. 3)
La soirée des Enfoirés 96
Le meilleur des Enfoirés - 20 ans
Le meilleur des Enfoirés - 20 ans / 2011: Dans l'œil des Enfoirés
Le zénith des Enfoirés
Les Enfoirés au Grand Rex
Les Enfoirés en chœur - De 1985 à aujourd'hui
Tournée d'enfoirés

DVDs van Les Enfoirés

15 ans d'Enfoirés
2004: Les Enfoirés dans l'espace
2005: Le train des Enfoirés
2006: Le village des Enfoirés
2007: La caravane des Enfoirés
2008: Les secrets des Enfoirés
2009: Les Enfoirés font leur cinéma
2010: Les Enfoirés... la crise de nerfs!
2011: Dans l'oeil des Enfoirés
2012: Le bal des Enfoirés
2015: Sur la route des Enfoirés
2016: Au rendez-vous des Enfoirés
2017: Mission Enfoirés
2018: Musique!
2019: Le monde des Enfoirés
Bon anniversaire
La boîte à musique des Enfoirés
La foire aux Enfoirés
Le meilleur des Enfoirés - 20 ans / 2011: Dans l'oeil des Enfoirés
Le meilleur des Enfoirés - 20 ans

De best beoordeelde nummers van Les Enfoirés

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Encore un autre hiver114
On demande pas la lune173.82
Attention au départ123.58
Le temps qui court283.54
Ici les Enfoirés253.36
Si l'on s'aimait, si163.31
Toute la vie82.88

De bekendste platen van Les Enfoirés

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Le temps qui court283.54
Ici les Enfoirés253.36
On demande pas la lune173.82
Si l'on s'aimait, si163.31
Attention au départ123.58
Encore un autre hiver114
Toute la vie82.88

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.