Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

MARINA KAYE

1 Fan
Toon fans

Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Marina Dalmas, Tom Nichols, Tristan Salvati, Don Mescall, Kore, Mathias Wollo

DISCOGRAFIE MARINA KAYE

Discografie Singles

TitelLabelRelease
HomelessCapitol16/06/2014
Dancing With The DevilCapitol20/07/2015
Mirror MirrorCapitol18/09/2015
Freeze You OutCapitol11/01/2016
Mon Everest (Soprano feat. Marina Kaye)Parlophone10/10/2016
On My OwnCapitol19/05/2017
SomethingCapitol29/09/2017
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
FearlessCapitol18/05/2015
ExplicitCapitol20/10/2017
 

Marina Kaye IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Homeless18/07/2015149
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Fearless11/07/20151185

Nummers van Marina Kaye

Sorteren per: Titel | Jaar
Armour
Close
Dancing With The Devil
Dark Star
Don't You Talk About Love
Feed The Wolf In Me
Freeze You Out
Homeless
Iron Heart
Little Girl
Live Before I Die
Merci quand mÍme
Miracle
Mirror Mirror
Mon Everest (Soprano feat. Marina Kaye)
My Escape
On My Own
Only The Very Best
Save Yourself
Small Beginning
Something
Sounds Like Heaven (Marina Kaye feat. Lindsey Stirling)
Taken
The Price I've Had To Pay
This Time Is Mine
Traitor
Vivre (Marina Kaye feat. Soprano)
Vole
Won't Be Here This Time
You Had Your Fun

Albums van Marina Kaye

Explicit
Fearless

De best beoordeelde nummers van Marina Kaye

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Sounds Like Heaven (Marina Kaye feat. Lindsey Stirling)155.07
Mirror Mirror84.62
Homeless314.58
Live Before I Die64.5
Freeze You Out84.38
Dancing With The Devil144.29
Mon Everest (Soprano feat. Marina Kaye)64.17

De bekendste platen van Marina Kaye

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Homeless314.58
Sounds Like Heaven (Marina Kaye feat. Lindsey Stirling)155.07
Dancing With The Devil144.29
Mirror Mirror84.62
Freeze You Out84.38
Live Before I Die64.5
Mon Everest (Soprano feat. Marina Kaye)64.17

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.