Login
België (Vlaanderen)

MIGUEL BOSé

4 Fans
Toon fans

Word fan

Links
Officiële site  http://www.miguelbose.com/


DISCOGRAFIE MIGUEL BOSé

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Es tan facil...Ariola1975
SoyAriola1975
AmigaCBS1977
LindaCBS1977
AnnaCBS01/09/1978
Amor mio, cómo estás?Epic1978
El juego del amorCBS1978
Credo in teCBS1979
Creo en tiCBS1979
Shoot Me In The BackCBS1979
Super SupermanEpic1979
Super Superman (ital. Version)CBS1979
Don DiabloCBS1980
Give Me Your LoveEpic1980
Je vais gagnerCBS1980
Morir de amorCBS1980
Olympic GamesCBS1980
Te amaréCBS1980
If You Break My HeartCBS1981
Márchate yaCBS1981
Si esto es amorCBS1981
What Do Ya SayCBS1981
You Can't Stay The NightCBS1981
Bravi ragazziCBS03/05/1982
Bravo muchachosCBS1982
Quand ca va malCBS1982
Que sé yoCBS1982
FuegoCBS1983
La chulaCBS1983
Non siamo soliCBS1983
Te quiero amorCBS1983
Amante bandidoCBS1984
LentoCBS1984
MiraggiCBS1984
SevillaCBS1984
Aire soyWEA1986
Amapola bésameWEA1986
HeavenWEA1986
Living On The WireWEA1986
NenaWEA1986
PartisanoWEA1986
SalamandraWEA1986
Lay Down On MeWEA11/04/1987
Como un loboWEA1987
The Eighth WonderWEA1987
Corazón infameWEA1988
DuendeWEA1988
BambúWEA1990
Los chicos no lloranWEA1990
Manos vaciasWEA1990
Senza di teWEA1990
Madrid MadridWEA1991
Nena (Live)WEA1991
Si te cuentan que caíWEA1991
Nada particularWEA1993
Si tú no vuelvesWEA1993
Sol forasteroWEA1993
Te comería el corazónWEA1993
One TouchEastWest1994
SaraWEA1994
They're Only WordsEastWest1994
No encuentro un momento pa' olvidarWEA1995
Amor enteroWEA1996
Este mundo vaWEA1996
La auto-radio cantaWEA1996
L'autoradioWEA1996
Sento che il tuo nomeWEA1996
Tesoro (Pudo ser tu nombre)WEA1996
Te buscaréWEA1997
El amor después del amorWEA1998
La merWarner1998
MuroWarner1998
Sólo pienso en tiWEA1998
Amante bandido '99WEA1999
Hacer por hacerWEA1999
Questo mondo vaWEA1999
Un momento per meWEA1999
Corazones (Live) (Miguel Bosé & Ana Torroja)WEA2000
Duende (Live) (Miguel Bosé y Ana Torroja)WEA2000
Nena '99WEA2000
No hay ni un corazón que valga la penaWEA2000
GulliverWEA2001
MorenamíaWEA2001
Morenamia (ital. Version)WEA2001
Nada particular (Live) (Miguel Bosé y Ana Torroja)WEA2001
El hijo del Capitán TruenoWEA2002
SerenoWEA2002
Te digo amorWEA2002
Down With LoveWEA2004
Ella dijo noWarner Bros.2004
Olvídame túWEA2004
Per TeCarosello2004
VagabundoWEA2004
May DayWEA2005
Como un lobo (Miguel Bosé with Bimba Miguel Bosé)WEA2007
Nena (Miguel Bosé with Paulina Rubio)WEA2007
Estuve a punto de...Warner23/01/2010
A mí me da igualWarner10/08/2010
Lo noto (Hombres G con Miguel Bosé)Sony2011
Linda (Miguel Bosé feat. Malú)Warner15/06/2012
Aire soy (Miguel Bosé con Ximena Sariñaña)Warner19/07/2012
EncantoWarner16/10/2014
Tú mi salvaciónWarner30/10/2014
L'incantoWEA09/12/2014
Libre ya de amoresWarner27/01/2015
Bambú (MTV Unplugged) (Miguel Bosé feat. Fonseca)Warner19/08/2016
Gulliver (MTV Unplugged) (Miguel Bosé feat. Alex González, Natalia Lafourcade, Sergio Vallín de Maná)Warner13/01/2017
Olvídame tú (MTV Unplugged) (Miguel Bosé feat. Marco Antonio Solís)Warner04/2017
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
LindaCBS1977
Miguel BoséCBS1978
Chicas!CBS1979
MiguelCBS1980
Más alláCBS1981
Quand ca va malCBS1981
SingoloCBS1981
Stay The NightCBS1981
Tutti-FruttiOpus1982
Made In SpainCBS04/1983
Milano - MadridCBS1983
BandidoCBS1984
SalamandraWEA05/1986
XXX [english Version]WEA02/1987
Salamandra [engl. Version]WEA1987
XXXWEA01/1988
Los chicos no lloranWEA1990
Bajo el signo de CaínWEA08/06/1993
Sotto il segno di cainoWEA1994
Under The Sign Of CainWEA1994
LaberintoWEA18/09/1995
LabirintoWEA27/09/1996
11 maneras de ponerse un sombreroWEA24/03/1998
SerenoWEA06/11/2001
Por vos mueroWEA20/04/2004
VelvetinaWEA01/02/2005
PapitoWEA16/03/2007
CardioCarosello09/03/2010
PapitwoWEA04/09/2012
AmoWEA31/10/2014
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Directo '90WEA1991
Girados en concierto (Ana Torroja & Miguel Bosé)WEA24/10/2000
PapitourCarosello19/12/2007
 
Discografie Albums - Unplugged

TitelLabelRelease
MTV UnpluggedWarner07/10/2016
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Grandes éxitosCBS1988
Bravo muchachos y sus grandes éxitosColumbia22/02/1993
Best OfWarner1999
Lo mejor de BosèWEA1999
 

Nummers van Miguel Bosé

Sorteren per: Titel | Jaar
¿Hay?
23 horas al dia
A che serve la notte
A contratiempo (Miguel Bosé y Ana Torroja)
A mí me da igual
A una dama
Abrir y cerrar
Acqua chiara
Agua clara
Agua y sal (Mina, Miguel Bosé)
Aidez-moi
Aire soy (Miguel Bosé con Ximena Sariñaña)
Aire soy
Al di qua
Alfonsina y el mar
Amante bandido
Amante bandido (Miguel Bosé with Alaska)
Amante bandido (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Amante bandido '99
Amante y perdedor
Amapola besame
Amapola bésame
Amazonas
Amiga (Miguel Bosé & Tiziano Ferro)
Amiga
Amiga (gracias por venir...)
Amo
Amo (ital. Version)
Amor entero
Amor mio, cómo estás?
Ana
Angeli caduti
Anna
Aquel sendero
Aún más
Ay!
Ayurvédico
Azul de Louie
Bajo el signo de Caín
Bambú (Miguel Bosé with Ricky Martin)
Bambú (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Bambú
Bambú (MTV Unplugged) (Miguel Bosé feat. Fonseca)
Barco a venus (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Big City (Confians)
Big Fun
Bravi ragazzi
Bravo muchachos
Brividi
Buona notte fiorellino
Cada día (Miguel Bosé with Hotel Persona)
Cardio
Carla (Miguel Bosé with David Ascanio)
Catch The Season
Causas y azares
Ce la fai
Celeste amor
Che sia
Child
Como suenan las sirenas (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Como un lobo (Miguel Bosé with Bimba Miguel Bosé)
Como un lobo
Con las ganas de decirte (Miguel Bosé & Helen de Quiroga)
Concerto
Corazón infame
Corazón tocao
Corazones (Miguel Bosé & Ana Torroja)
Corazones (Live) (Miguel Bosé & Ana Torroja)
Credo in te
Creo en ti (Miguel Bosé & Juan Luis Guerra)
Creo en ti
Crying All Night
Cuando el tiempo quema
Cuore che non ha
Dame argumentos
De la mano de Dios
De mi lado (Ana Torroja feat. Miguel Bosé)
De momento no
Decir adiós
Decirnos adiós (Miguel Bosé & Penélope Cruz)
Dei
Deja que...
Desafinado
Diosa del cobre (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Domine mundi
Domingo
Don Diablo
Donde alcance el sol (Miguel Bosé with Pedro Andrea)
Don't Get Around Much Anymore (Tony Bennett with Miguel Bosé)
Down With Love
Duende
Duende (Miguel Bosé & Aleks Syntek)
Duende (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Duende (Live) (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Dulce pesadilla (Miguel Bosé y Ana Torroja)
El amor después del amor
El hijo del Capitán Trueno
El ilusionista
El juego del amor
El perro
El rosario de mi madre (María Dolores Pradera con Miguel Bosé)
El siete de septiembre (Miguel Bosé y Ana Torroja)
El sitio de mi recreo (Miguel Bosé with Antonio Vega)
El verano más triste (Miguel Bosé with Carlos Berlanga)
Ella dijo no
Encadenados (Miguel Bosé with Chavela Vargas)
Encanto
Ensayo
Eres todo para mi
Es tan facil...
Esclavo de tus ojos
Eso no
Este mundo va (Miguel Bosé with Leonor Watling)
Este mundo va
Estuve a punto de...
Fiesta siberiana
Fire And Forgiveness
Forever For You
Fuego
Gente come noi
Get Alone Without You
Girls, Girls, Girls
Give Me Your Love
Goccia a goccia
Gota a gota
Guardo il blu
Gulliver
Gulliver (MTV Unplugged) (Miguel Bosé feat. Alex González, Natalia Lafourcade, Sergio Vallín de Maná)
Habana (Miguel Bosé & Alejandro Fernández)
Hacer por hacer
Hay días (Miguel Bosé with Alejandro Sanz)
Heaven
Hermano mío
Hey Max
Hijo de la luna (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Ho sete
Hojas secas (Miguel Bosé y Mikel Erentxun)
Hojas secas
Home
Horas del día
Horizonte de las estrellas
Hoy no me puedo levantar (Miguel Bosé y Ana Torroja)
I cieli dell' est
I Don't Know
I Hold On You
I Miss Your Face
If It Takes Me All Night
If You Break My Heart
I'll Keep Holding On
Imagínate que te quiero
Imagination Metrópolis
In capo al mondo
Indio
Inno nazionale (Luca Carboni con Miguel Bosè)
Introducción
Inverno
Invito a cena
Io, te tutti gli amici
Je vais gagner
Jinete del apocalipsis
Jonás y la ballena
Josephin
Júrame
Justine
La americana
La auto-radio canta
La belleza
La belleza (Miguel Bosé y Ana Torroja)
La chula
La dame de coeur
La gran ciudad
La mer
La noche me gusta
La tropa del rey
La verdad
La vida es bella (Miguel Bosé with Noa)
L'autoradio
Lay Down On Me (Bosé)
Lay Down On Me
Le temps d'aimer
Lento
Lettere
Levantate y olvida
Liberi da ore
Libre ya de amores
L'incanto
Linda (Miguel Bosé feat. Malú)
Linda
Living On The Wire
Lo noto (Hombres G con Miguel Bosé)
Lo que hay es lo que ves (Miguel Bosé with Michael Stipe)
Lo que hay es lo que ves
Los amores divididos
Los chicos no lloran (Miguel Bosé with David Summers)
Los chicos no lloran
Los ojos del miedo
Lucky Guy
Luna Park
Ma Keen Dawn
Madrid Madrid
Mai
Mamma mamma
Manos vacias
Manos vacías (Miguel Bosé y Rafa Sanchez)
Márchate ya
Más allá
May Day
Mayo
Mentira Salomé / Palmera
Metropoli
Metrópolis
Mi libertad
Mía (Miguel Bosé with Armando Manzanero)
Mientras respiré
Millones de km de aquí
Miraggi
Mirarte
Mirarte (Miguel Bosé & Jovanotti)
Morena mia (Miguel Bosé with Julieta Venegas)
Morenamía
Morenamia (ital. Version)
Morir de amor
Morire no
Mourir d'amour
Mujer contra mujer (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Muro (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Muro
My Perfect Lover
Nada de nada
Nada particular
Nada particular (Miguel Bosé with Juanes)
Nada particular (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Nada particular (Live) (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Nana Luna
Ne me quitte pas
Nena
Nena (Miguel Bosé with Paulina Rubio)
Nena (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Nena (Live)
Nena '99
Never Gonna Fall In Love Again
New Tracks In The Dust
Niño de palo
No encuentro un momento pa olvidar (Miguel Bosé with Sasha Sokol)
No encuentro un momento pa' olvidar
No hay ni un corazón que valga la pena
No More Cane
No se trata de
Noche blanca en Munich
Non ho modo di dimenticare te
Non siamo soli
Nunca pasa nada
Nunca sabré
Odio vivere adagio
Ojalá ojalá
Olvídame tú
Olvídame tú (Miguel Bosé with Ivete Sangalo)
Olvídame tú (MTV Unplugged) (Miguel Bosé feat. Marco Antonio Solís)
Olympic Games
One Touch
Otro
Over
Over My Head
Panama Connection
Paradis
Paradise
Paro el horizonte
Partisano (Miguel Bosé & Juanes)
Partisano
Pequeño amor
Per Te
Perdon, Señor
Più sexy
Please Think Of Me
Por tí
Por un amor relampago
Por vos muero
Prova a dirti che
Puede que (Miguel Bosé & Pablo Alborán)
Puede que
Quand ca va mal
Que no hay xxx
Que sé yo
Que viva el gran amor
Questa notte intanto va
Questo mondo va
Quién la mató?
Quieres America
Ragazzo del mondo
Reponds-moi
Respirar
Salamandra (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Salamandra
Sara
Sara (ital. Version)
Se
Se tu non torni
Seems Like It's Midnight Forever
Señor padre
Sento che il tuo nome
Senza di te
Septiembre
Sequía
Sereno
Seventeen
Sevilla
Sevilla (Miguel Bosé with Amaia Montero)
Shak Bar
Shoot Me In The Back
Shoot Me In The Back (Miguel Bosé & Bimba Bosé)
Si esto es amor
Si je vous parle encore d'elle
Si puedo volverte a ver (Miguel Bosé with Benny Ibarra)
Sí se puede
Si te cuentan que caí
Si todos fuesen iguales a ti (Miguel Bosé with Rosa León)
Si tú no vuelves
Si tú no vuelves (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Si tú no vuelves (Miguel Bosé with Shakira)
Si...piensa en mi
Sign Of Cain
Signor padre
Sin ton ni son
Siviglia
Snack Bar
Sol forastero
Sol forastero (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Sol forastero (Miguel Bosé & Joaquín Sabina)
Sólo pienso en ti
Solo sí
Son amigos
Sono amici
Sotto il segno di Caino
Sotto un sole straniero
South Of The Sahara
Soy
Super Superman
Super Superman (ital. Version)
Te amaré (Miguel Bosé with Laura Pausini)
Te amaré
Te buscaré
Te comería el corazón
Te comería el corazón (Miguel Bosé & Alejandro Sanz)
Te digo amor (Miguel Bosé & Dani Martín)
Te digo amor
Te diré
Te quiero amor
Teorema
Ternura
Tesoro (Pudo ser tu nombre)
Teus sonhos
The Eighth Wonder
The Hunter And The Prey
The Hurt Party
They're Only Words
Ti ameró
Ti cercherò
Ti mangerei il cuore
Tic tac
Todo un hombre
Tout doucement
Town Of Gold
Triangle
Tu mano dira
Tú mi salvación
Tutti-Frutti
Un año más (Miguel Bosé a Ana Torroja)
Un día después la historia sigue igual
Un momento per me
Un nuevo día
Un vestido y un amor
Unica libera radio
Up To The Up
Usted abusó
Vagabundo
Verde canalla
Voglia matta
Vota Juan 26
Vote Johnny 23
Voy a ganar
Wako-Shaman
Wako-Shaman [English]
Wako-Shaman [italiano]
Want You More
What Do Ya Say
Who
Winter Butterfly
Y fue
Y poco más
Y ya no queda nada
Ya no te quiero (Miguel Bosé y Ana Torroja)
Y'a tout d'casse
Yolanda
You Can't Stay The Night
You Live In Me

Albums van Miguel Bosé

11 maneras de ponerse un sombrero
Amo
Bajo el signo de Caín
Bandido
Best Of
Bosegrafia 1986 - 2005
Bravo Bosé : 30 grandes éxitos
Bravo muchachos y sus grandes éxitos
Cardio
Cardio Tour
Chicas!
Colección definitiva (Bosé)
Directo '90
Girados en concierto (Ana Torroja & Miguel Bosé)
Grandes éxitos
I successi di Miguel Bosé
Laberinto
Labirinto
Linda
Lo esencial
Lo esencial de Miguel Bosé [2010]
Lo mejor de Bosè
Lo mejor de Miguel Bosé
Los chicos no lloran
Made In Spain
Más allá
Miguel
Miguel Bosé
Milano - Madrid
MTV Unplugged
Papito
Papitour
Papitwo
Por vos muero
Quand ca va mal
Salamandra
Salamandra [engl. Version]
Sereno
Singolo
Sotto il segno di caino
Stay The Night
Tutti-Frutti
Under The Sign Of Cain
Velvetina
XXX
XXX [english Version]

De best beoordeelde nummers van Miguel Bosé

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Nena64.67
Si tú no vuelves (Miguel Bosé with Shakira)104.5
Olympic Games54.4
Creo en ti54.2
Bravi ragazzi64.17
Morenamía54
Ce la fai73.86
Super Superman63.67
Morena mia (Miguel Bosé with Julieta Venegas)83.62

De bekendste platen van Miguel Bosé

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Si tú no vuelves (Miguel Bosé with Shakira)104.5
Morena mia (Miguel Bosé with Julieta Venegas)83.62
Ce la fai73.86
Nena64.67
Bravi ragazzi64.17
Super Superman63.67
Olympic Games54.4
Creo en ti54.2
Morenamía54

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.