Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

SOHN

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Sohn, Christopher Taylor [SOHN]

DISCOGRAFIE SOHN

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Bloodflows4AD24/05/2013
Lessons4AD15/11/2013
Artifice4AD / V217/02/2014
The Wheel4AD / V230/06/2014
Signal4AD / V202/09/2016
Conrad4AD / V214/11/2016
Hard Liquor4AD / V213/01/2017
Rennen4AD / V210/04/2017
Hue / Nil4AD14/03/2018
Unfold (”lafur Arnalds & SOHN)Mercury / Decca08/06/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Tremors (Sohn)4 AD04/04/2014
Rennen4AD13/01/2017
 

SOHN IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Artifice22/03/2014Tip: 20 
Conrad26/11/2016Tip: 3 
Rennen15/04/2017Tip 
Nil31/03/2018Tip 
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Tremors12/04/20142023
Rennen21/01/20172112

Nummers van SOHN

Sorteren per: Titel | Jaar
Artifice
Bloodflows
Conrad
Dead Wrong
Falling
Fool
Harbour
Hard Liquor
Hue
Lessons
Lights
Nil
Oscillate
Paralysed (Sohn)
Primary
Proof
Ransom Notes
Rennen
Signal
Still Waters
Tempest (Sohn)
The Chase
The Wheel
Tremors
Unfold (”lafur Arnalds & SOHN)
Veto
Warnings

Albums van SOHN

Rennen
The Wheel [EP]
Tremors

De best beoordeelde nummers van SOHN

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Artifice114.82
Rennen64.5
Hard Liquor54.4
The Chase54.2
Bloodflows54.2
Conrad94.11
The Wheel64

De bekendste platen van SOHN

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Artifice114.82
Conrad94.11
Rennen64.5
The Wheel64
Hard Liquor54.4
The Chase54.2
Bloodflows54.2

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.