Login
België (Vlaanderen)

STROMAE

11 Fans
Toon fans

Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Stromae, Mosaert

DISCOGRAFIE STROMAE

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Alors on danseWere21/09/2009
Te quieroMercury10/05/2010
Alors on danse (Remix) (Stromae feat. Kanye West)Mercury06/09/2010
House'llelujahMercury20/09/2010
Je coursMercury13/12/2010
Peace Or ViolenceMercury16/05/2011
PapaoutaiMercury13/05/2013
FormidableCasablanca / Mercury27/05/2013
Tous les mêmesCasablanca / Mercury23/09/2013
Ta fêteCasablanca / Mercury03/02/2014
Ave CesariaCasablanca / Mercury21/07/2014
Meltdown (Stromae feat. Lorde, Pusha T, Q-Tip & Haim)Republic17/11/2014
CarmenCasablanca / Mercury30/03/2015
Quand c'est?Casablanca / Mercury14/09/2015
La pluie (Orelsan feat. Stromae)7th Magnitude / 3ème Bureau / Wagram23/02/2018
DéfilerMosaert27/04/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
CheeseVertigo / Mercury21/06/2010
Racine carréeCasablanca / Mercury19/08/2013
 
Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Cheese + Racine carréeMercury18/08/2017
 
Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Racine carrée LiveColumbia11/12/2015
 

Stromae IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Alors on danse17/04/2010142
Te quiero24/07/20101710
House'llelujah23/10/2010Tip: 30 
Je cours29/01/20111511
Peace Or Violence04/06/2011Tip: 12 
Papaoutai25/05/2013346
Formidable15/06/2013140
Tous les mêmes02/11/2013421
Ta fête08/03/2014623
Ave Cesaria26/07/2014Tip: 3 
Meltdown (Stromae feat. Lorde, Pusha T, Q-Tip & Haim)29/11/2014712
Carmen09/05/2015313
Quand c'est?26/09/2015391
La pluie (Orelsan feat. Stromae)10/03/2018Tip: 14 
Défiler05/05/2018292
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Cheese26/06/2010735
Racine carrée31/08/20131178

Nummers van Stromae

Sorteren per: Titel | Jaar
Alors on danse
Alors on danse (Stromae feat. Erik Hassle)
Alors on danse (Remix) (Stromae feat. Kanye West)
Ave Cesaria
AVF (Stromae avec Maître Gims & Orelsan)
Bâtard
Bienvenue chez moi
Buzz des Maines
Carmen
C'est Stromae
Cheese
Comme dab (Vitaa feat. Stromae)
Défiler
Disco Feeling
Dodo
Faut qu't'arrêtes le rap (SpN)
Formidable
House'llelujah
Humain à l'eau
Je cours
Je m'excuse
Jump To It
La pluie (Orelsan feat. Stromae)
Meltdown (Stromae feat. Lorde, Pusha T, Q-Tip & Haim)
Merci
Minimalistyle
Moules frites
Papaoutai
Papaoutai (Stromae feat. Angel Haze)
Peace Or Violence
Quand c'est?
Quand je dis Go
Rail de musique
Silence
Sommeil
Summertime
Ta fête
Te quiero
Tous les mêmes
Up saw liz
We Will Strock You

Albums van Stromae

Cheese
Cheese + Racine carrée
Racine carrée

DVDs van Stromae

Racine carrée Live

De best beoordeelde nummers van Stromae

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Merci205
Quand c'est?254.96
Défiler64.83
Tous les mêmes654.55
Ta fête404.55
Sommeil154.53
Silence164.5
Dodo144.43
Up saw liz74.43
Bâtard204.35

De bekendste platen van Stromae

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Alors on danse3003.62
Papaoutai1434.24
Formidable964.11
Te quiero753.4
Tous les mêmes654.55
House'llelujah434.02
Ta fête404.55
Ave Cesaria314.1
Alors on danse (Remix) (Stromae feat. Kanye West)302.9
Je cours284.04

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.