Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

TOM WALKER

1 Fan
Toon fans

Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Tom Walker, Jim Abbiss

DISCOGRAFIE TOM WALKER

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Play DeadRelentless30/09/2016
HeartlandRelentless16/06/2017
Leave A Light OnRelentless13/10/2017
My WayRelentless22/06/2018
AngelsRelentless07/09/2018
Just You And IRelentless19/10/2018
Walk Alone (Rudimental feat. Tom Walker)Asylum / Atlantic26/10/2018
Hola (I Say) (Marco Mengoni feat. Tom Walker)RCA07/12/2018
Not Giving InRelentless22/02/2019
All That MattersRelentless15/05/2019
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
What A Time To Be AliveRelentless01/03/2019
 

Tom Walker IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Leave A Light On14/04/2018230
Walk Alone (Rudimental feat. Tom Walker)10/11/2018Tip 
Just You And I16/02/2019Tip: 1 
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
What A Time To Be Alive09/03/2019318

Nummers van Tom Walker

Sorteren per: Titel | Jaar
All That Matters
Angels
Blessings
Cry Out
Dominoes
Fade Away
Fly Away With Me
Heartland
Hola (I Say) (Marco Mengoni feat. Tom Walker)
How Can You Sleep At Night?
Human (Dodie feat. Tom Walker)
Just You And I
Leave A Light On
My Way
Not Giving In
Now You're Gone (Tom Walker feat. Zara Larsson)
Play Dead
Rapture
Tant que rien ne m'arrÍte (Claudio Capťo avec Tom Walker)
The Show
Walk Alone (Rudimental feat. Tom Walker)

Albums van Tom Walker

Blessings [EP]
What A Time To Be Alive

De best beoordeelde nummers van Tom Walker

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Angels84.38
My Way74.29
Not Giving In64
Walk Alone (Rudimental feat. Tom Walker)103.9
Leave A Light On583.76
Just You And I173.65

De bekendste platen van Tom Walker

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Leave A Light On583.76
Just You And I173.65
Walk Alone (Rudimental feat. Tom Walker)103.9
Angels84.38
My Way74.29
Not Giving In64

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.