Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

YOUNG FATHERS

0 Fans
Word fan


DISCOGRAFIE YOUNG FATHERS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Get UpAnticon / Big Dada24/01/2014
Rain Or ShineBig Dada23/03/2015
LordNinja Tune30/10/2017
In My ViewNinja Tune19/01/2018
ToyNinja Tune23/03/2018
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Tape TwoAnticon14/06/2013
DeadAnticon / Big Dada03/02/2014
White Men Are Black Men TooBig Dada03/04/2015
Tape One / Tape TwoBig Dada16/06/2017
Cocoa SugarNinja Tune09/03/2018
 

Young Fathers IN ULTRATOP VLAANDEREN

Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Dead22/02/20141023
White Men Are Black Men Too18/04/2015953
Cocoa Sugar10/03/2018378

Nummers van Young Fathers

Sorteren per: Titel | Jaar
Am I Not Your Boy
Better
Border Girl
Dip
Fee Fi
Get Up
Hangman
Holy Ghost
I Heard
In My View
I've Arrived
Just Another Bullet
Lord
Low
Mmmh Mmmh
Nest
No Way
Only God Knows
Outlaw
Paying
Picking You
Rain Or Shine
See How
Shame
Soon Come Soon
Toy
Tremolo
Turn
Voodoo In My Blood (Massive Attack & Young Fathers)
War
Wire
Wow

Albums van Young Fathers

Cocoa Sugar
Dead
Tape One / Tape Two
Tape Two
White Men Are Black Men Too

De best beoordeelde nummers van Young Fathers

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Get Up52.8

De bekendste platen van Young Fathers

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Get Up52.8

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.