Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

ZOMBIE NATION

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Florian Senfter, Splank!

DISCOGRAFIE ZOMBIE NATION

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Kernkraft 400Drehscheibe20/10/1999
Unload (Zombie Nation feat. Cassy Britton)Zeitgeist2002
BoosterUKW07/2006
Peace & GreedUKW02/04/2007
ForzaUKW11/2008
Seas Of GreaseTurbo08/02/2010
Souls At ZeroUKW27/09/2010
ChickflickUKW21/03/2011
TightUKW22/08/2011
LevelTurbo23/04/2013
GnorkUKW17/02/2014
A Night At The ZooUKW06/04/2015
Something ElseTwin Turbo21/01/2016
KnockoutUKW30/06/2017
WorldwiseUKW08/09/2017
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Black ToysUKW2006
ZombieliciousUKW / N.E.W.S.2009
ZZT (ZZT)Turbo04/11/2011
 

Zombie Nation IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Kernkraft 40011/03/20001012
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Zombielicious28/03/2009732

Nummers van Zombie Nation

Sorteren per: Titel | Jaar
A Night At The Zoo
A Numbers Game
All Or Nothing
Attic Sundays
Automaerk
Bass Kaput
Black Toys
Blueberries
Booster
Breakitdown
Chickflick
Don't Touch
Filter Jerks
Filterjerks
Fishtank
Forza
Get It
Gizmode
Glam 25
Gnork
Gravity
Guzzler
Horsework
Kernkraft 400
Knockout
Level
Lower State Of Consciousness (ZZT)
Mas de todo
Meathead
Momplays
Money Talks
Monolove (Snakes)
Mystery Meat Affair
Orange
Overshoot
Pšng Pšng
Peace & Greed
Pony
Radio Controlled
Rythmbox
Schoove
Seas Of Grease
Shottieville
Sick Is The New Healthy
Slomo
Something Else
Souls At Zero
Squeek
Squid
Stand By
Suede
Supercake 53
Sweepy
Talks
Taxi Extreme
TGV
The Cut (Zombie Nation feat. My Robot Friend)
The Fact
The Worm (ZZT)
Tight
Triple Glaze
Unload (Zombie Nation feat. Cassy Britton)
Workhorse
Worldwise
Worth It Pt1
Worth It Pt2
Zzafrika (ZZT)

Albums van Zombie Nation

Absorber
Black Toys
Leichenschmaus
RGB
Zombielicious
ZZT (ZZT)

De best beoordeelde nummers van Zombie Nation

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Kernkraft 400774.52

De bekendste platen van Zombie Nation

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Kernkraft 400774.52

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.