Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - World Of Hurt

Cover Ilse DeLange - World Of Hurt
CD
Warner Bros. 9362-47061-2

Album

Jaar:1998
Label:WARNER
Distributeur:WARNER
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/02/1999 (Positie 44)
Laatste week notering:09/10/1999 (Positie 41)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:30
Positie aller tijden:862 (5018 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 138
be  Piek: 17 / Weken: 30 (V)

Tracks

31/07/1998
CD Warner Bros. 9362-47061-2 / EAN 0093624706120
Toon detailsAlles beluisteren
1.Flying Blind
3:52
2.Lonely Too
2:56
3.Just Like The Moon
3:50
4.What Does Your Heart Say Now
3:07
5.I'd Be Yours
  2:45
6.World Of Hurt
  3:57
7.All The Woman You'll Ever Need
4:24
8.If You Had The Heart
3:14
9.Flying Solo
4:05
10.Old Tears
3:37
11.I'm Not So Tough
  4:29
12.When We Don't Talk
3:01
13.Tap Dancing On The Highwire
3:07
14.You Are The Dream
2:57
   
14/02/2014
LP Music On Vinyl MOVLP938 / EAN 8718469534272
Toon detailsAlles beluisteren
   
22/06/2018
LP Music On Vinyl MOVLPL 938 / EAN 8719262007642
Toon detailsAlles beluisteren
   

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/201310110
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 3)

Patrick3
Member
******
Schitterend album.
30/01/2007 13:13
sanremo
Member
****
4+ für dieses Album aus 1998
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.