Login
België (Vlaanderen)

Air - Ghost Song

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:14The Virgin SuicidesVirgin
CDV 2910 / 8488482
Album
CD
28/02/2000

Air   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sexy Boy31/01/1998Tip: 11 
Kelly Watch The Stars23/05/1998Tip: 12 
All I Need23/01/1999Tip: 18 
Cherry Blossom Girl24/01/2004Tip: 15 
Parade25/02/2012Tip: 42 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Moon Safari07/02/1998482
The Virgin Suicides (Soundtrack / Air)18/03/2000371
10000 Hz Legend09/06/2001204
Talkie Walkie31/01/2004217
Pocket Symphony10/03/2007410
Love 210/10/2009156
Le voyage dans la lune11/02/2012197
Twentyears18/06/20162322
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17 (Reviews: 6)

musicjunkie59
Member
*
nach 2:14 hat das Grauen ein Ende

remember
Member
***
Größtenteils horrable..allein die erste Minute..und viel mehr bleibt dann ja nicht mehr..

southpaw
Member
****
Enthält wahrhaftig suizidale Tendenzen.
19/07/2006 00:34
Koumbianer
Member
**
Nix für mich, der eine dunkle, verzerrte Klang nervt verdammt!
10/01/2006 16:21
variety
Member
****
unheimlich, langweilt aber bald...
17/04/2005 22:56
Michael
Member
*****
pretty scary song... whoooooo
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.