Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Toto - Could You Be Loved

Cover Toto - Could You Be Loved
CD-Single
CMC 5514452 (eu)
CD-Single
CMC 5514462 (eu)

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Bob Marley
Producer:Toto
Coverversie van:Bob Marley & The Wailers - Could You Be Loved
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2002
CD-Single CMC 5514452 [eu] / EAN 0724355144522
Toon detailsAlles beluisteren
1.Could You Be Loved
3:47
2.Could You Be Loved (Instrumental Version)
3:47
   
2002
CD-Single CMC 5514462 [eu] / EAN 0724355144621
Toon detailsAlles beluisteren
1.Could You Be Loved
3:47
2.House Of The Rising Sun
4:40
3.Could You Be Loved (Instrumental Version)
3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47Through The Looking GlassCMC
5421442
Album
CD
21/10/2002
3:47Could You Be LovedCMC
5514452
Single
CD-Single
2002
3:47Could You Be LovedCMC
5514462
Single
CD-Single
2002
Instrumental Version3:47Could You Be LovedCMC
5514452
Single
CD-Single
2002
Instrumental Version3:47Could You Be LovedCMC
5514462
Single
CD-Single
2002

Toto   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosanna08/05/1982205
Africa07/08/1982710
Stop Loving You02/04/1988212
Pamela02/07/1988109
Mushanga22/10/1988274
Alone02/12/2017Tip 
Spanish Sea20/01/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tambu04/11/1995501
Mindfields13/03/1999423
Falling In Between25/02/2006653
35th Anniversary - Live In Poland10/05/20141511
XIV28/03/2015289
40 Trips Around The Sun17/02/2018207
40 Tours Around The Sun30/03/2019413
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Widmann1
Member
****
Routiniert, aber das ist nicht Toto.

klamar
Member
***
... solide Arbeit, hat sicher auch viel Spaß gemacht, aber ansonsten doch ohne großer Veränderung ... von daher habe ich auch etwas Zweifel an der Sinnhaftigkeit des Covers ...

remember
Member
****
Passt zwar nicht wirklich, Toto und Reggae, aber okay.

flinkefinger
Member
*****
Find ich absolut o.k. von Toto hier eine etwas abgeänderte aber dennoch ganz coole Version dieses Klassikers zu bringen...
Auf keinen Fall ungenügend @daoben !
erstaunlich dass noch fast keine Bewertungen da sind ???

Cornwell
Member
***
Mir erschließt sich der Sinn dieses Covers nicht so ganz...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.