Login
België (Vlaanderen)

Alain Chamfort & Vanessa Paradis - Malaise en Malaisie

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Serge Gainsbourg
Alain Chamfort
Coverversie van:Alain Chamfort - Malaise en Malaisie
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:40Elles & lui [Digipack]Fontana / Mercury
370100-2
Album
CD
28/05/2012

Vanessa Paradis   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Joe le taxi12/09/198788
Tandem13/10/1990352
Be My Baby26/09/1992219
Sunday Mondays06/02/1993207
Divine idylle22/09/2007385
Il y a23/01/2010Tip: 20 
La Seine (Vanessa Paradis & -M-)29/10/2011Tip: 37 
Love Song16/03/2013Tip: 23 
The Dark, It Comes (Vanessa Paradis & Carl Barât)27/07/2013Tip: 57 
Du bout des lèvres (Alexandre Tharaud avec Vanessa Paradis)28/10/2017Tip 
Ces mots simples29/09/2018Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Divinidylle15/09/2007364
Love Songs25/05/2013257
Les sources24/11/20181371
 

Alain Chamfort   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

fleet61
Member
***
... 3 + ...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.