Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Promises

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59EuphoriaMercury
546 244-2
Album
CD
15/06/1999
3:59Best Of [Deluxe Edition]Mercury
986 851-1
Album
CD
29/11/2004
4:00Rock Of Ages: Definitive CollectionMercury
9829356
Album
CD
17/05/2005
Live4:11Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las VegasFrontiers
FR CDVD 620
Album
CD
18/10/2013

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 14)

drogida007
Member
****

Endlich wieder mal eine gute Single...nach paar schwachen...

#41 UK.

Acooper
Member
***
J'aime moyennement.

Widmann1
Member
*****
Bewährte Qualität

Der_Nagel
Member
****
passable Rocknummer der späten 90er, aufgerundete 3.5…

remember
Member
***
Wär es wenigstens solide.

nicevoice
Member
******
Genial

stevometal
Member
******
Great track, sounds like their 80's/early 90's songs.

Werner
Member
*****
...aufgerundete fünf für die erkennbare Rückbesinnung an alte Stärken...

Sven84
Member
******
Geil.

Dino-Canarias
Member
****
Solide Hausmannskost à la Def Leppard......

spatz-98
Member
*****
Wirklich gut.

CDN: #18, 1999
USA: #102, 1999
Laatst gewijzigd: 24/06/2013 19:27

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
16/07/2005 19:59
southpaw
Member
****
Dementsprechend auch ein kommerzieller Flop, da diese solide Musik nicht mehr angesagt war.

# 41 in GB im Sommer 1999.
16/05/2005 19:40
Falcofreak
Member
*****
Solider Rock-Song von Def Leppard! Man erinnert sich wieder an die guten alten Zeiten, obwohl der Song 1999 geschrieben wurde.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.