Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - High 'N' Dry (Saturday Night)

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Steve Clark
Joe Elliott
Rick Savage
Producer:Robert John "Mutt" Lange
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25High 'n' DryVertigo
6359 045
Album
LP
11/07/1981
3:25Best Of [Deluxe Edition]Mercury
986 851-1
Album
CD
29/11/2004
3:27Rock Of Ages: Definitive CollectionMercury
9829356
Album
CD
17/05/2005
Live3:44Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las VegasFrontiers
FR CDVD 620
Album
CD
18/10/2013
3:26CD Collection Volume 1 [Limited Edition]Bludgeon Riffola / Phonogram / UMC
5777358
Album
CD
01/06/2018
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 10)

nicevoice
Member
*
Eben drum......katastrophal

Widmann1
Member
*****
Der Vergleich mit AC/DC ist gut.

Sven84
Member
*****
Stark.

Werner
Member
****
...30-jähriger Rocker...

Dino-Canarias
Member
*****
Doch, doch, der rockt ganz schön....

Knappe 5.

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
19/03/2007 20:09
Deinonychus
Member
*****
Erinnert mich stark an AC/DC. Gut, knappe 5*.
16/07/2005 17:32
southpaw
Member
****
Ein versoffener Abend in den midlands, hehe. Aus den wilden Anfangstagen der Band.
13/06/2005 20:34
Sacred
Member
****
Geht ab! Knapp keine 5.
16/05/2005 20:05
Falcofreak
Member
*****
Auch bei diesem Song ging die Post ab! Gute Rock-Musik von 1981.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.