Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Another Hit And Run

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Joe Elliott
Rick Savage
Producer:Robert John "Mutt" Lange
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:59High 'n' DryVertigo
6359 045
Album
LP
11/07/1981
4:59Best Of [Deluxe Edition]Mercury
986 851-1
Album
CD
29/11/2004
4:59Rock Of Ages: Definitive CollectionMercury
9829356
Album
CD
17/05/2005
Live5:14Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las VegasFrontiers
FR CDVD 620
Album
CD
18/10/2013
4:58CD Collection Volume 1 [Limited Edition]Bludgeon Riffola / Phonogram / UMC
5777358
Album
CD
01/06/2018
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.91 (Reviews: 11)

GrandTheftAuto
Member
******
Der Song rockt!!!.

Widmann1
Member
*****
Bewährtes Rezept.

nicevoice
Member
*****
Super

Werner
Member
*****
...rockt cool...

Dino-Canarias
Member
*****
Ja, coole Nummer aus ihren Anfangsjahren.....

Knappe 5.

remember
Member
****
Rotzig aber kein Best-of.
Laatst gewijzigd: 27/08/2013 00:22

Rewer
hitparade.ch
*****
...sehr gut...
19/03/2007 20:07
Deinonychus
Member
*****
Nach dem Opener gleich noch ein kraftvoller Rocker. Konnte zuerst kaum glauben dass Def Leppard mal so klangen (bin erst 1987 mit "Hysteria" richtig auf diese Band aufmerksam geworden). Ebenfalls 5*.
18/10/2006 23:14
pillermaik
Member
*****
Da waren sie auch noch cool, zu "High'n'dry" Zeiten... NWOBHM im Midtempo-Bereich. Leider kann man hier schon leicht raushören, wohin der Weg von Def Leppard gehen wird; ein sehr popiger, mehrstimmiger - und somit aus meiner Sicht für Heavy Metal überladener - Refrain. Dennoch; geile Gitarren und schön locker und kraftvoll gespielt. Die Kraft ging später dann ja 100% flöten.
16/07/2005 20:09
southpaw
Member
****
Es fetzt wieder mal, da holten sich also die Rodgau Monotones ihre Anregungen.
16/05/2005 20:18
Falcofreak
Member
*****
Auch ein solider Rock-Song von 1981. Die Stimmen sind top.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.