Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The XX - Chained

Cover The XX - Chained
Cover

Nummer

Jaar:2012
Label:YOUNG TURKS
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Oliver Sim
Romy Madley Croft
Jamie Smith
Producer:Jamie Smith
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/12/2012 (Positie 47)
Laatste week notering:01/12/2012 (Positie 47)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:14192 (4 Punten)
Ultratip Bubbling Under:15/09/2012 / Piek: 4 / Weken: 6
In de landen:
be  Piek: 47 / Weken: 1 (V)
  Tip: 35 (W)

Tracks

03/09/2012
Promo - CD-Single Young Turks / V2 - [eu]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Chained
  2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:46Chained [Promo]Young Turks / V2
-
Single
CD-Single
03/09/2012
2:47CoexistYoung Turks
YT080CD
Album
CD
07/09/2012
2:45Life Is Music 2012.2EMI
9795752
Compilatie
CD
09/11/2012
2:47De Afrekening 54Sony
88765489302
Compilatie
CD
22/04/2013

The XX   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands27/02/2010162
Angels28/07/2012293
Reunion24/11/2012Tip: 30 
Chained01/12/2012471
Fiction29/06/2013Tip: 42 
On Hold26/11/20161118
Say Something Loving14/01/2017Tip: 4 
I Dare You24/06/2017Tip: 5 
Dangerous03/02/2018Tip: 26 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
XX19/09/2009976
Coexist15/09/2012142
I See You21/01/2017187
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.05 (Reviews: 21)

sbmqi90
Member
******
Das stelle ich mir unter Musik vor, die der Seele wohltut. Ganz vorzüglich. Von Langeweile kann da bei mir keine Rede sein.

Werner
Member
***
...gepflegte Langeweile...

southpaw
Member
****
Am besten nachts unter Kopfhörern.

AllSainter
Member
*****
!

zxcvcxz
Member
***
Nothing spectacular on first listen.

alter_schwede
Member
****
Ruhig und chillig. Ok!

bluezombie
Member
****
Pretty chilled, I like it.

BeansterBarnes
Member
***
Nowhere near 'Angels'.

KitchenTel
Member
*****
Excellent morceau qui se démarque par la symbiose totale entre les deux interprètes. Bon choix de single.

irelander
Member
****
I prefer 'Angels' but this is really nice. I definitely dig that riff that comes in in the final minute.

Der_Nagel
Member
***
Nervenschonendes Stück für spätabends, die Langeweile überwiegt leider, 3*…

Widmann1
Member
****
...gut...
Laatst gewijzigd: 23/09/2012 20:20

fabio
Member
****
gut

KingBandicoot
Member
***
Alright, but not particularly amazing. 2.75*.

bjorn614
Member
******
Alweer een zeer sterk nummer van The XX!

Kamala
Member
****
...ja wären die 'späten' Gitarren nicht, würde das ganze schon recht monoton, ja gar langweilig erscheinen...-4

gherkin
Member
******
Nog een reden om reikhalzend uit te kijken naar dat nieuwe album. The XX rules!

Marc the Mike
Member
****
Tweede song uit 'Coexist' met Jamie weer mee aan de vocalen en een lekker tegendraadse ritmebox.

Miraculi
Member
****
Ein kleiner, intimer Nacht-Song mit Wechselgesang - erst nach 2 Minuten erscheinen die typischen Gitarren - lieblich und kurz!

Hijinx
Member
****
Really sunk in after repeated listens. It's just about the least lo-fi song on the album amazingly! Reminds me of their first album though <3.
Laatst gewijzigd: 20/09/2012 08:09
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.