Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Eternally

Cover Petula Clark - Eternally
Cover

Nummer

Jaar:1967
Muziek/Tekst:Charles Chaplin
John Turner
Geoff Parsons
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/11/1967 (Positie 19)
Laatste week notering:23/12/1967 (Positie 18)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:7513 (168 Punten)
In de landen:
be  Piek: 15 / Weken: 5 (V)
  Piek: 44 / Weken: 4 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:38The Best OfKaz
EUK 910
Album
CD
1994

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

goodold70
Member
*****
Eine kraftvolle, eingängige und erhabene Nummer aus der Feder Charlie Chaplins, welche in den handelsüblichen Petula Clark-Werkschauen - mit einer Ausnahme - nicht zu finden ist. Der unverwechselbare Vokalgroove der britischen Diva kommt vorliegend bestens zum Ausdruck; ebenfalls äusserst erfreulich wirkt die dem Stück innewohnende Orchestralfulminanz. Eine klare Fünf.

Der_Nagel
Member
****
hat seinen Ursprung in den 1950er Jahren (Film Limelight, 1952), eine liebenswürdig präsentierte Version, 4*…

Ultor_De_Lacy
Member
******
wunderschöne nummer von - ja tatsächlich - uns charlie chaplin. subtil und sehr romantisch. also das genaue gegenteil des penetranz-klassikers THIS IS MY SONG.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.