Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - Winter Of Love

Cover Ilse DeLange - Winter Of Love
CD-Single
Firefly 3715183 (nl)

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Rob Crosby
Ilse Delange
Producer:Ilse Delange
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 13 / Weken: 10

Tracks

24/08/2012
CD-Single Firefly 3715183 (UMG) [nl] / EAN 0602537151837
Toon detailsAlles beluisteren
1.Winter Of Love
  3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55Winter Of LoveFirefly
3715183
Single
CD-Single
24/08/2012
3:54Hitzone 63USM
533 984-4
Compilatie
CD
07/09/2012
3:55Eye Of The HurricaneFirefly
3707364
Album
CD
05/10/2012
3:55After The Hurricane Ė Greatest Hits & MoreFirefly
3756979
Album
CD
04/11/2013

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/201310110
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.07 (Reviews: 15)

Widmann1
Member
*****
Toller Song, toller Refrain.

Popmaster
Member
****
It's been almost 15 years since this Dutch country girl (Almelo) had her fist hit with 'I'm Not So Tough'. This song may make winter evenings a little warmer. Dutch radio already embraced the song... I can only hope one or more Belgian station(s) follow(s).

(C) Popmaster - Belgium
Laatst gewijzigd: 31/12/2012 12:44

Richard (NL)
Member
*****
Mooie song.

LUVSTUFF
Member
*****
Dit nummer moet echt groeien. Echter geen 6 sterren omdat het van mij wat spannender had gemogen. Toch wel een mooi gedragen song van Ilse.

Topbart
Member
****
prima nummer van ilse, alleen jammer dat zo snel naar beneden dondert!

willem1345
Member
***
Geen geweldig nummer van Ilse DeLange. Haar laatste nummers missen een beetje herkenbaarheid waardoor dit nummer snel weer naar de achtergrond zal verdwijnen. Ik mag hopen dat dit niet de beste nummers op haar nieuwe album worden.

RonH
Member
*****
Een heerlijk nieuw nummer van Ilse.
Ik kan niet wachten op het komende album.

Der_Nagel
Member
****
akzeptables Popstück der Holländerin…hätte sie bezüglich Titel aber 2 Monate später herausbringen können, aufgerundete 3.5…

gherkin
Member
****
Niks mis met dit nummer.

RV
Member
****
Meestal komt Ilse met degelijke en catchy nummers. Dit nummer is daar geen uitzondering op, maar ze speelt wel op safe... Ik wacht op het moment dat ze weer met zo'n knaller als 'Doluv2luvu' komt!

naamloos
Member
**
Ilse is helaas afgedwaald van haar eedere pad. Het nummer is niet slecht maar mist diepgang.

Supersok
Member
***
Ja, ik houd het voorlopig ook bij degelijk. Niet echt spannend of zo.

DeejayDave
Member
***
Degelijk en mooi. Echt Ilse DeLange. Zo gedurfd als "Do luv 2 luv u" is het helaas niet meer geworden.

jaccok
Member
******
Prachtig nummer van Ilse :D

Zeker verdiend 6 sterren, voor de komende wintermaanden is dit een heerlijk nummer ;)

Mooi werk :D !!!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.