Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alanis Morissette - Will You Be My Girlfriend?

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Guy Sigsworth
Alanis Morissette
Producer:Joe Chiccarelli
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:11Havoc And Bright LightsColumbia / SevenOne
88725441342
Album
CD
24/08/2012
4:11Havoc And Bright Lights [Limited Premium Edition]Columbia / SevenOne
88725443292
Album
CD
24/08/2012

Alanis Morissette   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Oughta Know18/11/1995391
Ironic20/07/1996619
Head Over Feet28/09/1996Tip: 10 
Thank U07/11/19982513
Hands Clean23/02/2002403
Everything08/05/2004Tip: 4 
Crazy05/11/2005Tip: 4 
Underneath14/06/2008166
Guardian08/09/2012374
Receive03/11/2012Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jagged Little Pill14/10/1995183
Supposed Former Infatuation Junkie07/11/1998524
MTV Unplugged04/12/19991020
Under Rug Swept09/03/200239
So-Called Chaos22/05/20041317
Jagged Little Pill Acoustic30/07/20051910
The Collection26/11/20054412
Flavors Of Entanglement07/06/2008814
Havoc And Bright Lights01/09/2012618
Live At Montreux 201204/05/20131931
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

Werner
Member
****
...sanfte vier...

begue
Member
****
Ein ganz angenehmes Stück 4+.

Kanndasdennsein
Member
****
4+ hübsch, tendiert aber dazu, ein wenig langweilig zu wirken.

amozart
Member
****
von 4,4 * abgerundet, nett, vor allem als Hintergrundmusik geeignet...

Oski.ch
Member
*****
Noch so ein süsser Goodnight-Song...

Widmann1
Member
*****
vancouver und ich auf einer Wellenlänge

remember
Member
****
Naiv lieb.

vancouver
Member
*****
schöne verträumte Ballade -
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.