Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Max Herre feat. Aloe Blacc - Vida

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Max Herre
Roberto Di Gioia
E. Nathaniel Dawkins
Samon Kawamura
Producer:Kahedi
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:33Hallo Welt!Nesola / Vertigo
00602537086443
Album
CD
27/08/2012

Max Herre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
Hello World28/06/2014Tip: 56 
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/201929
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/2019452
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019361
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

southpaw
Member
*****
Diese Rap/Soulmelange und Hommage an seine uneheliche Tochter gefällt mir. Und Aloe Blacc liefert die Sahne auf dem Kuchen.

remember
Member
***
Gefällt mir gar nicht.

Widmann1
Member
*****
chillig, old soul, gut.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.