Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Max Herre feat. Aloe Blacc - So wundervoll

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Max Herre
Billy Preston
Bruce Fisher
Producer:Kahedi
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:02Hallo Welt!Nesola / Vertigo
00602537086443
Album
CD
27/08/2012

Max Herre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019224
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/20191520
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/20193510
Never Be Alone (David Guetta & Morten feat. Aloe Blacc)03/08/2019Tip 
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I Do22/02/2020Tip 
My Way04/07/2020Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

remember
Member
***
Lyrisch, bei ihm meistens, natürlich gut. Musikalisch überzeugt er hier aber definitiv nicht.

Aggi
Member
*****
Dieser Song gehört in diese Zeit, wo viele Menschen nur an sich denken und meinen am Ende, sie haben die Welt für sich allein geerbt. Egal ob Politiker, Sänger oder Filmschaffende, Ihr alle habt kein Monopol auf das was diese Welt ausmacht. Daher ist dieses Lied sehr Gut gemacht und beide bringen es sehr gut rüber.

Aladin1992
Member
*****
Nicht schlecht, der Typ ist definitiv nicht Talentfrei

southpaw
Member
****
Nettes Remake des Songs von Billy Preston.

Widmann1
Member
*****
Cover-Version von "You are so beautiful", in eigenständiger Interpretation.

Chuck_P
Member
******
wundervoll!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.