Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Two Door Cinema Club - Wake Up

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Alex Trimble
Kevin Baird
Sam Halliday
Producer:Jacknife Lee
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45BeaconKitsunť / Cooperative
CDA046
Album
CD
31/08/2012
3:45Beacon [Deluxe Edition]Kitsunť
CDA046D
Album
CD
31/08/2012

Two Door Cinema Club   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Something Good Can Work17/07/2010Tip: 23 
Sleep Alone04/08/2012Tip: 41 
Sun13/10/2012Tip: 46 
Changing Of The Seasons05/10/2013Tip: 59 
Bad Decisions17/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beacon08/09/20121913
Gameshow22/10/2016881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

bluezombie
Member
****
Quite good.

irelander
Member
****
I like this sound, coolness.

Miraculi
Member
****
WAKE UP klingt dann auch mal wieder etwas mehr frischer wie die beiden Songs vorher - ich darf es aber nicht immer mit "Something Good Can Work" vergleichen - tut ich aber - und deshalb nur eine 4.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.