Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Coone - Dedication

Cover Coone - Dedication
Digital
Toff - (be)

Nummer

Jaar:2012
Label:TOFF
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Koen Bauweraerts
Producer:Koen Bauweraerts
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:15/09/2012 / Piek: 83 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 83 (V)

Tracks

03/09/2012
Promo - Digital Toff - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dedication (Radio Edit)
  4:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:16Dedication [Promo]Toff
-
Single
Digital
03/09/2012

DJ Coone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pitch Up (Coone & Ghost)05/05/2007332
Dedication (Coone)15/09/2012Tip: 83 
Madness (Dimitri Vegas, Like Mike, Coone feat. Lil Jon)09/02/2013353
Colors Of Life (Coone)01/06/2013Tip: 64 
Times Gettin' Hard (Coone feat. K19)10/08/2013Tip: 64 
Aladdin On E (Coone)13/09/2014Tip: 72 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Dirty Workz (Coone)01/03/20081313
Dirty Workz Deluxe - The Album (Coone)14/11/2009721
The Challenge (Coone)30/04/2011196
Global Dedication (Coone)21/12/20136010
Less Is More (Coone)06/08/20161716
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.33 (Reviews: 3)

MUSICBOJ
Member
**
Een goeie song in zijn genre, maar eerlijk gezegd kan dat genre mij maar matig aanspreken, vandaar amper 2 sterren!! ☺

Der_Nagel
Member
***
Belgische Hardstyle-Liebhaber kommen hier ins Schwärmen, 3*…

gherkin
Member
**
Geen hoogvlieger.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.