Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The XX - Swept Away

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Oliver Sim
Romy Madley Croft
Jamie Smith
Producer:Jamie Smith
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:59CoexistYoung Turks
YT080CD
Album
CD
07/09/2012

The XX   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands27/02/2010162
Angels28/07/2012293
Reunion24/11/2012Tip: 30 
Chained01/12/2012471
Fiction29/06/2013Tip: 42 
On Hold26/11/20161118
Say Something Loving14/01/2017Tip: 4 
I Dare You24/06/2017Tip: 5 
Dangerous03/02/2018Tip: 26 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
XX19/09/2009977
Coexist15/09/2012142
I See You21/01/2017187
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56 (Reviews: 9)

sbmqi90
Member
*****
Sound höre ich in jedem Song ...

Wie auch immer: tatsächlich fällt erst mal die Länge des Tracks auf, die ungewöhnlich ist auf "Coexist". The XX offerieren in diesen fünf Minuten aber ein leicht entrücktes Klangbild.

Werner
Member
****
...aufgerundete vier, weil für einmal wieder etwas wie Sound zu hören ist...

gherkin
Member
******
Fantastische muziek.

bluezombie
Member
****
Solid effort.

AllSainter
Member
****
Gut

Widmann1
Member
****
Da ist ja mal richtig Sound zu hören, das tempo ein wenig schneller ... aber das war's auch schon.

fabio
Member
*****
super

Hijinx
Member
***
Dat bass. Relatively upbeat from this album. Reminds me a little of "VCR". Stands out a bit on the album due to its length, but not a highlight. 3.5

jones4fish
Member
******
AMAZING!!!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.