Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Placebo - B3

Cover Placebo - B3
Digital
Vertigo 00602537206803

Nummer

Jaar:2012
Label:VERTIGO
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Placebo
Producer:Adam Noble
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:20/10/2012 / Piek: 74 / Weken: 3
In de landen:
at  Piek: 35 / Weken: 1
fr  Piek: 53 / Weken: 3
be  Tip: 74 (V)

Tracks

08/10/2012
Promo - Digital Vertigo 00602537206803 (UMG) / EAN 0602537206803
Toon detailsAlles beluisteren
1.B3
  4:10
   
12/10/2012
CD-Maxi Vertigo 06025 3715847 8 (UMG) / EAN 0602537158478
Toon detailsAlles beluisteren
1.B3
  4:10
2.I Know You Want To Stop
  3:03
3.The Extra
  4:19
4.I.K.W.Y.L
  5:10
5.Time Is Money
  7:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10B3 [Promo]Vertigo
00602537206803
Single
Digital
08/10/2012
4:10B3Vertigo
06025 3715847 8
Single
CD-Maxi
12/10/2012
4:10B3 EPVertigo
3715847
Album
CD
12/10/2012
Radio Edit3:53A Place For Us To Dream - 20 Years Of PlaceboUniversal
5705458
Album
CD
07/10/2016

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
Jesus' Son08/10/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
MTV Unplugged05/12/20151912
A Place For Us To Dream - 20 Years Of Placebo15/10/20162816
Life's What You Make It [EP]15/10/20161531
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 12)

Hijinx
Member
****
Huge industrial guitars during the chorus make it reminiscent of their material from over a decade ago. Quite good.

remember
Member
****
"Plaebo" lieber Miraculi klingen aber nie gleich - zumindest nicht vom Sound her.

Jedenfalls klangen sie schon mal spannender und mitreißender.

ul.tra
Member
***
Naja...

fabio
Member
***
weniger

Der_Nagel
Member
****
Jedenfalls besser als die Songs der ehemaligen Boyband, welche gleich wie der Titel hiess – aufgerundete 3.5 für diesen Rocktitel der Briten…

Fritzef
Member
****
Gut.

jeankeL
Member
*****
Ook ik ben wel gelukkig met dit nieuwe plaatje van placebo. En het is er een hele goeie geworden moet ik zeggen!

southpaw
Member
***
Nein, dann lieber die Stones im Rentnerland :-(

missmoneypenny
Member
****
Nix neues im Placebo-Land

Miraculi
Member
****
Keine Überraschung - Placebo klingen wie Plaebo wie die Rolling Stones nach Rolling Stones klingen.

gherkin
Member
*****
Bijzonder tof om deze mannen nog eens te horen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.